Internet marketing

Internet marketing

Metode za zagarantovan uspehInternet marketing predstavlja skup strategija i taktika gde se uz pomoć interneta ostvaruju marketinški ciljevi kompanije, sve u cilju približavanja proizvoda ili usluge ciljanoj publici kako bi kompanija ostvarila veći profit. Usluge koje nudimo u okviru internet marketinga:

SEO (Search Engine Optimization)

E-mail marketing

Blog marketing

Content marketing (marketing sadržajem)

Google AdWords kampanje

Planiranje medijskog prostora

Marketing na društvenim mrežama

Kursevi vezani za internet marketing

Svaki deo planiranja internet marketinga je važan. SEO optimizacija će pozicionirati vaš web sajt na pretraživačima za određene ključne reči, koje su relevantne za vaše poslovanje, ali će samo kombinacija content marketinga i blog marketinga učiniti to mogućim.

Zašto content marketing!?
Content marketing
(marketing sadržajem) je strateški marketinški pristup usmeren na stvaranje i distribuiranje vrednog, relevantnog i kvalitetnog sadržaja koji će privući jasno određenu ciljnu grupu i kao posledicu toga, dovesti do profitabilnosti. Jednostavnije rečeno, content marketing je umetnost komuniciranja sa klijentima. Dobar sadržaj privlači pažnju ljudi kao nikada ranije i gradi “top of mind” efekat. To znači da Vaša kompanija može biti prva na koju potencijalni klijent pomisli kada se pomene industrija u kojoj radite. Uz kvalitetan content marketing (marketing sadržajem), Vaš biznis može postati brend.

Zašto e-mail marketing!?
Prikupljanje e-mail adresa jedan od najpametnijih poteza koje možete napraviti u poslovanju. Možete ih prikupljati prilikom rezervisanja smeštaja od strane gosta, prilikom organizovanja nagradne igre na Facebook stranici, na licu mesta, putem pop-up poruka na sajtu i slično. E-mail adrese su zlato koje Vam može doneti veliki profit. Ali, njih nije dovoljno samo prikupljati.  Važno je osmisliti strategiju slanja newsletter-a, strategiju komuniciranja sa klijentima, strategiju kreiranja ponuda.

Zašto blog marketing!?
Blog marketing je sredstvo pomoću kog ćete se povezati sa svojim kupcima, a pozitivno će uticati i na poziciju vašeg web sajta na pretraživačima. Pisanjem bloga kupcima pružate vrednost, dajete im kvalitetne informacije koje žele da čuju, pridobijate njihovo poverenje, utičete na njihovu svest i odluku o daljoj kupovini vaših proizvoda ili usluga. Naš tim se sastoji od profesionalaca koji će vaš blog učiniti primamljivim i idealnim za prikupljanje kupaca.

Zašto Google AdWords!?
Jedan od sjajnih načina da se povežete sa svojim kupcima je i marketing putem Google AdWords oglasa. Koristeći ih, imate priliku da, iako se vaš sajt možda ne nalazi na prvoj strani pretraživača, budete među prva tri rezultata za ključne reči koje su relevantne za vaš biznis.

Zašto planiranje medijskog prostora!?
Možete birati između oglašavanja na TV-u, radiju, internetu. Možda niste sigurni šta je od ovoga najbolje za vaš biznis. Zato odlučivanje o tome prepustite nama. Naš tim će za vas kreirati kompletnu strategiju nastupa u medijskim prostorima koja će dati rezultate.

Zašto marketing na društvenim mrežama!?
Marketing na društvenim mrežama je deo internet marketing nastupa. Više o ovim uslugama možete pročitati na ovom linku.

Saradnja sa nama doneće Vam više nego što ste očekivali. Saradnja sa nama obezbediće Vašoj kompaniji prepoznatljivost na tržištu i različitost u odnosu na konkurenciju.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message