Google oglašavanje

GOOGLE OGLAŠAVANJE - BUDITE PRVI NA GOOGLE PRETRAŽIVAČU!

Google oglašavanje omogućava da se reklama vašeg web sajta već danas nađe među prva tri rezultata pretrage na Google pretraživaču za ključne reči koje su relevantne za vaš biznis!

Najbolji način da se već danas pozicionirate ispred konkurencije i da vas vaši kupci kontaktiraju jeste Google oglašavanje. The Choice agencija će za Vas kreirati kampanju koja će pomoći vašem biznisu da ostvari konverzije i prihod za vašu kompaniju!

Zašto da izaberete The Choice agenciju da kreira i vodi računa o Vašim kampanjama na Google-u?

TRANSPARENTNOST

Verujemo u stvarenje čvrste veze sa našim klijentima i jedan od načina kako to ostvarujemo jeste transparentnost kako u celokupnom poslu tako i u cenama i izveštavanju.

Cenu definišemo prema kampanji i ne uzimamo procenat u odnosu na budžet koji odredite za oglašavanje. Izveštavanje vršimo po završetku svakog meseca i ono uključuje detalje vezane za kampanju, broj klikova na reklamu, utrošena sredstva za reklamiranje itd.

VAŠI CILJEVI SU I NAŠI CILJEVI

Svi naši klijenti nas posmatraju kao deo tima jer na vaše ciljeve gledamo kao da su naši. Smatramo da je ovo ključ uspeha naših klijenata, jer se vodimo time da posvećenost gradi temelje uspešne saradnje. Kada ste vi zadovoljni rezultatima, i mi smo zadovoljni.

ŠTEDIMO VAŠE DRAGOCENO VREME

Ukoliko tražite nekoga ko će u potpunosti preuzeti deo posla na sebe, na pravom ste mestu. Mi ćemo se upoznati sa vašim biznisom, kreirati kampanje, a potom voditi računa o tome da uvek budu najbolje pozicionirane. Uvek smo tu da saslušamo vaše zahteve i da ih zajedno ukorporiramo u online strategiju.

IZVEŠTAVANJE

Analiziramo svaki aspekt rezultata kampanje kako bismo se uverili da dobijate najveći broj konverzija (klikova ili pozova) i poseta na vaš sajt. Kreiramo A/B test kampanje kako bismo se uverili da ključne reči koje koristimo donose rezultate. U svakom momentu smo tu da vas obavestimo o napretku kampanje i da damo predloge za budući period.

INDIVIDUALIZACIJA USLUGE

Svaku kampanju koju kreiramo, kreiramo posebno za svakog klijenta. Ne radimo copy-paste kampanje ni copy-paste marketing. Smatramo da je analiza svakog biznis ponaosob od krucijalnog značaja za uspeh kampanje. Svesni smo činjenice da je svaki biznis drugačiji i da svaki biznis ima drugačije potrebe. Upravo zato ćemo i za vaš biznis osmisliti specijalnu strategiju koja će vam dati nabolje rezultate.

Zašto je Google oglašavanje najbolje za vaš biznis?

Brojni su razlozi zašto je oglašavanje na Google pretraživaču značajno za Vaš biznis. Ne samo da ova vrsta oglašavanja povećava broj poseta na Vašem sajtu, nego je i isplativa i donosi instant rezultate. Ukoliko ste i dalje skeptični, pročitajte zašto je Google oglašavanje odlično za vaš biznis!

OVA VRSTA OGLAŠAVANJA JE ISPLATIVA

Ukoliko se oglašavate u časopisu ili na televiziji, pa čak i na bilbordu, utrošićete ogromnu količinu novca kako bi Vašu reklamu videli ljudi koji zapravo i nisu Vaša ciljna publika. Rezultate ovakve kampanje ne možete da merite.

Za razliku od tradicionalne vrste oglašavanja, oglašavanje na Google pretraživaču je ISPLATIVO jer je prvenstveno dosta jeftinije od tradicionalnih načina oglašavanja.

Zamislite samo jednu situaciju. Imate reklamu na Google pretraživaču i kada potencijalni kupac pretražuje ključnu reč koja je vezana za Vaš biznis, pronalazi upravo Vas. Cena koju ste Vi platili za njegov klik je 40 dinara. Kupac je od Vas kupio proizvod u iznosu od 10.990 din. UPRAVO TAKO. Isplativnost reklama na Google pretraživaču je višestruka!

Isplativost zavisi jedino od Vašeg budžeta i spremnosti da kreiranje strategije za Google oglašavanje prepustite stručnjacima koji će za Vašu kompaniju kreirati reklame koje Vas izdvajaju od konkurencije!

DOBIJATE INTANT REZULTATE

Kupac želi da kupi prozvod ili uslugu koju Vi nudite. Kupac kuca na Google pretraživaču ključnu reč koja se odnosi na dati proizvod ili uslugu i pronalazi Vas bez obzira na to da li je Vaš sajt napravljen juče ili pre pet godina. Ova vrsta reklama Vam omogućava da budete prvi bez obzira na to da li je Vaš sajt organski pozicioniran u pretrazi ili ne.

Bilo da vaš sajt postoji već nekoliko godina i da nije organski dobro pozicioniran, ili da ste juče napravili web sajt, situacija je ista. Možemo Vam obezbediti da već danas budete na prve tri pozicije na Google pretrazi i da Vam zvoni telefon! Obezbedićemo Vašem biznisu da kada potencijalni kupac pretražuje ključne reči, pronađe i pozove upravo Vas!

MERLJIVOST I PROFIT

Verovatno najbolja stvar jeste što su rezultati za ovakvu vrstu kampanja merljivi. Pratimo svaki klik korisnika koji posećuju Vaš sajt, analiziramo njihovo ponašanje na web sajtu i tako unapređujemo Vašu kampanju. Kopamo duboko kako bismo pronašli koji elementi kampanje rade, a koji ne rade. Za one koji ne rade, uvek imamo rešenje.

Sve ovo dovodi do toga da Vaša kompanija ostvaruje profit od kreiranih reklama. To je primarni cilj naše saradnje i naš glavni pokretač!

Zašto da angažujete agenciju za digitalni marketing?

Google oglašavanje je proces. Nije dovoljno samo podesiti reklamu i ostaviti je da „radi“, potrebno je konstantno prilagođavanje u toku trajanja kampanje.

Ukoliko ste vlasnik biznisa koji brine o svakom segmentu poslovanja – brizi o zaposlenima, vođenju knjiga, prodajom….malo je verovatno da ćete imati vremena da vodite računa o kreiranju i vođenju Google kampanja. Još manje verovatno je da ćete imati vremena da o ovome učite.

Jedan od najboljih poteza koje možete povući u svom poslovanju jeste da prepustite vođenje Google kampanje agenciji za digitalni marketing.

Ovo su neki od benefita angažovanja agencije:

ŠTEDI VAM VREME

Zamislite da pored svog posla koji imate, morate i da učite o tome kako da podešavate reklame koje zahtevaju konstantan nadzor i analizu!? Angažovanje agencije za digitalni marketing štedi vam dosta vremena!

Kako biste postali ekspert u kreiranju ovakvih vrsta reklama potrebno je jako puno vremena, a ukoliko nameravate da obučavate nekog od zaposlenih da uči o ovoj oblasti, takođe će biti potrebno jako puno vremena. Osim toga, zaposleni u firmama obično rade više poslova i još jedan im neće biti prioritet. Proveravanje kampanja svaki dan može biti zahtevan posao dok vodite sopstveni, te zašto ne biste angažovali nekoga da to radi za Vas?

DOBIĆETE TAČNO ŠTA STE I TRAŽILI

Želite da izađete na prvoj stranici Google pretraživača? Želite da vaša reklama juri posetioce sajta na drugim sajtovima? Želite da se Vaša reklama pojavi na Youtube pretraživaču?

Sve ove zadatke agencija će odlično razumeti i obezbediti Vam tačno ono što tražite, te osigurati da imate REZULTATE!

DOBIĆETE EKSPERTE I UŠTEDETI NOVAC

I to više njih. Umesto da sami radite na nečemu što je za vas nepoznato polje, zašto ne biste prepustili timu eksperata da kreira kompletnu strategiju za Vas?

Agencije su eksperti u svom polju i ne bi se time bavile da prethodno nisu provele hiljade sati u kreiranju i testiranju kampanja za različite klijente. Adekvatna strategija može lako unapredite vaše poslovanje i doneti Vam profit. Pored toga, uštedećete novac samim tim što ste uštedeli vreme (godine učenja) da naučite nešto što se svakim danom menja, a što zaposleni u agencijama imaju obavezu konstantno da prate i dopunjavaju svoje znanje. Upravo zato prepustite ovaj posao ekspertima!

Informacije

Za više informacija o našim uslugama, molimo Vas da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.