Internet marketing

Internet marketing

Zatražite ANALIZU INTERNET NASTUPA Vaše firme i poslaćemo Vam je BESPLATNO. Uz naše internet marketing pakete, dobijate GRATIS PROFESIONALNI VIDEO SNIMAK ili PREZENTACIJU VAŠEG BIZNISA!

Kontaktirajte nas odmah!

Metode za zagarantovan uspehUsluge koje nudimo u okviru internet marketinga:

Marketing na društvenim mrežama

Kursevi internet marketinga

Content marketing (marketing sadržajem)

Planiranje medijskog prostora

Google AdWords kampanje

E-mail marketing

Blog marketing

SEO (Search Engine Optimization)

Zašto marketing na društvenim mrežama!?

Marketing na društvenim mrežama je jedan od najvažnijih delova internet marketing nastupa. Pomoći će Vam da dobijete nove klijente, zadržite stare klijente i izgradite svest o postojanju Vašeg brenda. Više o ovim uslugama možete pročitati na Facebook i Instagram marketing.

Zašto Google AdWords!?
Jedan od sjajnih načina da se povežete sa svojim kupcima je i marketing putem Google AdWords oglasa. Koristeći ih, imate priliku da, iako se vaš sajt možda ne nalazi na prvoj strani pretraživača, budete među prva tri rezultata za ključne reči koje su relevantne za vaš biznis.

Zašto kursevi internet marketinga?
Ako ne želite da drugi planiraju strategiju nastupa na internetu za Vaš biznis i želite sami da se posvetite razvijanju Vašeg Brenda, obratite nam se za zakazivanje obuka iz oblasti internet marketinga. Pročitajte šta sve spada u naš FACEBOOK & INSTAGRAM PROFESSIONAL kurs, a za ostale kurseve nam se obratite sa konkretnim upitom.

Zašto e-mail marketing!?
Prikupljanje e-mail adresa jedan od najpametnijih poteza koje možete napraviti u poslovanju. Možete ih prikupljati prilikom rezervisanja smeštaja od strane gosta, prilikom organizovanja nagradne igre na Facebook stranici, na licu mesta, putem pop-up poruka na sajtu i slično. E-mail adrese su zlato koje Vam može doneti veliki profit. Ali, njih nije dovoljno samo prikupljati. Važno je osmisliti strategiju slanja newsletter-a, strategiju komuniciranja sa klijentima, strategiju kreiranja ponuda.

Zašto content marketing!?
Content marketing (marketing sadržajem) je strateški marketinški pristup usmeren na kreiranje vrednog, relevantnog i kvalitetnog sadržaja. On će privući jasno određenu ciljnu grupu i kao posledicu toga, dovesti do profitabilnosti. Jednostavnije rečeno, content marketing je umetnost komuniciranja sa klijentima. Dobar sadržaj privlači pažnju ljudi kao nikada ranije i gradi “top of mind” efekat. To znači da Vaša kompanija može biti prva na koju potencijalni klijent pomisli kada se pomene industrija u kojoj radite. Uz kvalitetan content marketing (marketing sadržajem), Vaš biznis može postati brend.

Zašto blog marketing!?
Blog marketing je sredstvo pomoću kog ćete se povezati sa svojim kupcima, a pozitivno će uticati i na poziciju vašeg web sajta na pretraživačima. Pisanjem bloga kupcima pružate vrednost i dajete im kvalitetne informacije koje žele da čuju. Uz to, pridobijate njihovo poverenje, utičete na njihovu svest i odluku o daljoj kupovini vaših proizvoda ili usluga. Naš tim se sastoji od profesionalaca koji će vaš blog učiniti primamljivim i idealnim za prikupljanje kupaca.

Zašto planiranje medijskog prostora!?
Možete birati između oglašavanja na TV-u, radiju, internet marketinga, kao i oglašavanja na otvorenom (citylightovi, bilbordi, LED bilbordi). Možda niste sigurni šta je od ovoga najbolje za vaš biznis. Zato odlučivanje o tome prepustite nama. Naš tim će za vas kreirati kompletnu strategiju nastupa u medijskim prostorima koja će dati rezultate.

Zašto SEO?
SEO (Search Engine Optimization) ili optimizacija sajta za pretraživače podrazumeva pozicioniranje vašeg web sajta na pretraživačima za određene ključne reči, koje su relevantne za vaše poslovanje. Uz konstantan rad na pozicioniranju sajta, mogu se postići sjajni rezultati, tako da se Vaš web sajt za određene ključne reči nađe na prvoj stranici Google pretraživača!

Saradnja sa nama doneće Vam više nego što ste očekivali i obezbediće Vašoj kompaniji prepoznatljivost na tržištu i različitost u odnosu na konkurenciju. Kontaktirajte nas:

    Ime i prezime (obavezno)

    Email (obavezno)

    Kontakt telefon (obavezno)

    Vaša poruka (molimo upišite za koju ste uslugu zainteresovani)