Izrada sajtova

Povoljna izrada sajtova

IZRADA WEB SAJTA UNAPREĐUJE VAŠE POSLOVNE REZULTATE

U današnjem digitalnom svetu Vaš web sajt je prva interakcija potrošača sa Vašim biznisom. Web sajt je lična karta vaše kompanije i 95% prvog utiska korisnika povezano sa Vašim web sajtom. Upravo zbog toga web sajt ima direktan uticaj na Vaše poslovanje.

Šta uključuju usluge izrade web sajta?

Naš tim kreira web sajt Vaše kompanije imajući u vidu jedinstvenost Vaših potreba. Prilagođavamo sve karakteristike naših usluga vašim proizvodima, uslugama i ciljevima. Rezultat je web sajt koji vaša kompanija i vaši posetioci obožavaju.

Izrada web sajta podrazumeva nekoliko bitnih stavki:

Stranice na web sajtu

Naši dizajneri pažljivo kreiraju svaku stranicu Vašeg web sajta i unose dostavljeni materijal na sajt, bez potrebe za Vašim angažovanjem.

Bez obzira da li putem web sajta želite da ponudite Vaše usluge, prodate proizvod ili imate kompletnu internet prodavnicu, naši dizajneri će kreirati web stranice koje su neophodne da vaša kompanija dostigne, informiše i konvertuje ciljanu publiku.

Stil po porudžbini (Prilagođavanje vašim željama)

Ključno je da Vaš web sajt na najbolji način predstavi Vaš brend, zbog čega usluga web dizajna uključuje prilagođavanje Vašim željama u smislu dizajna web sajta. Na primer, ukoliko vaša kompanija zahteva sofisticiran dizajn koji ističe kvalitet i raspon cena vašeg proizvoda, naš tim će to za Vas uraditi.

Ohrabrujemo vas da podelite sa nama kakav sajt želite da uradimo za Vas. Posvećeni projekt menadžer i programeri će takođe investirati svoje vreme da nauče više o Vašem biznisu, ciljevima, viziji, kako bi na najbolji način predstavili ono što radite.

Responsive dizajn – web sajt prilagođen svim uređajima

Naše usluge izrade web sajta podrazumevaju da je sajt responsive odnosno da je prilagođen svim uređajima bilo da je u pitanju računar, lap top, tablet ili mobilni telefoni. Preporučujemo Vam responsive dizajn zato što omogućava vašim kupcima da putem pametnih telefona ili tableta pristupe Vašem sajtu i dobiju kvalitetno korisničko iskustvo.

Više od 50% internet saobraćaja potiče od mobilnih korisnika. Veoma je važno da pružite mogućnost korisnicima koji su „u pokretu“ da pregledaju sadržaj vašeg sajta i upoznaju se sa Vašom ponudom. Responsive web sajt je takođe važan zato što Google ima pravilo: Mobilni na prvom mestu. To znači da Google daje prednost sajtovima koji su prilagođeni mobilnim uređajima da se nađu na boljim pozicijama na Google pretraživaču. Ukoliko Vaš web sajt nije prilagođen za mobilne uređaje, Google to prepoznaje i modifikuje poziciju sajta u rezultatima pretrage. To može voditi lošijem rangiranju, guranju Vašeg sajta na drugu stranicu rezultata pretrage, a samim tim dalje od Vaše ciljane poblike.
Sa opcijom responsive dizajna, mi sprečavamo da se to dogodi Vašem biznisu.

SEO optimizacija

Naši paketi uključuju osnovnu SEO optimizaciju web sajta prateći najbolju praksu SEO optimizacije. Time unapređujemo rezultate vašeg sajta i vašu digitalnu marketing strategiju. SEO predstavlja čitav spektar tehnika koji unapređuju rangiranje Vašeg web sajta za relevantne ključne reči.

Najviše rangiranje u rezultatima podrazumeva veću vidljivost Vašeg sajta među korisnicima iz Vaše ciljne grupe. Sa boljom vidljivošću za ključne reči relevantne za Vaš biznis, Vaš web sajt može dobiti više klikova i poseta od strane korisnika koji su zainteresovani za Vaše proizvode ili usluge. Upravo ovo dovodi do više poseta Vašem sajtu ili web prodavnici, online i offline kupovinama, konkretnim upitima itd.

Naš tim profesionalaca može obezbediti ne samo da Vaš web sajt izgleda lepo i moderno, nego i da ima odlično pozicioniranje na pretraživačima.

Copywriting – pisanje tekstova za Vaš sajt

Za maksimalni učinak, takođe Vam možemo ponuditi uslugu web sajt copywriting-a zajedno sa našim uslugama web dizajna. Na raspolaganju Vam je naš iskusan i specijalizovan tim copywritera. Kreiraćemo tekstove koji će konvertovati posetioce sajta u Vaše kupce.

Zajedno sa uslugom copywriting-a, mi optimizujemo Vaš web sajt za SEO. Šta to znači? Naši digital marketing specijalisti istražuju koje su veoma tražene i relevantne ključne reči za vaš biznis, industriju, i webstranice koje naši copywriteri zatim koriste da optimizuju Vaše web stranice.

Kada potrošači pretražuju ključne reči, Vaš web sajt se pokazuje u samom vrhu rezultata pretrage. Istraživanja su pokazala da 75% korisnika ne ide dalje od prve stranice pretrage i više od 30% od celokupnih pretraga posećuju prvi rezultat pretrage.

eCommerce

Kompanijama kojima je potreban web shop, nudimo ecommerce funkcionalnost. Ukoliko prodajete proizvod putem društvenih mreža ili posedujete maloprodajnu radnju, kreiranje web shop-a je idealan korak za Vaše poslovanje.

Izrada web shop-a Vam nudi mogućnost da imate jednu čitavu online radnju koja nema dodatne troškove: zakup prostora, režije, plate za radnike, doprinose…Izradom web shop-a obezbeđujete Vašoj kompaniji dodatnu zaradu i pozicionirate se kao lider na tržištu, a takođe obezbeđujete Vašim kupcima lakšu dostupnost Vaših proizvoda.

Content Management System (CMS)

Bilo da je Vaš web sajt informativne prirode ili ecommerce (web shop), CMS nudi ogromnu vrednost. CMS Vam omogućava da sami upravljate sadržajem i menjate ga, bez potrebe angažovanja agencije na mesečnom nivou. Izrada sajta na CMS-u može unaprediti efikasnost Vaše marketing strategije.

Kao full-service digital marketing agencija, možemo ispuniti sve Vaše potrebe za web dizajnom. Naša sposobnost da prilagodimo svaki aspekt naše usluge web dizajna za Vašu kompaniju omogućava da pružimo neuporediv nivo personalizacije kada je u pitanju web dizajn.

Zašto da investirate u usluge profesionalnog web dizajna?

Ukoliko niste sigurni koju vrednost dobijate prilikom izrade web sajta, postoji nekoliko faktora koje morate razmotriti. Na primer, izradom web sajta možete uvećati stopu konverzija, konkurentnost, pozicioniranje na pretraživaču. Sve su to rezultati koji mogu direktno imati pozitivan uticaj na Vaš profit, udeo na tržištu i rast.

Ovo su neki od benefita izrade web sajta:

Povećajte stepen konverzije

Ukoliko u današnjem digitalnom dobu nemate web sajt ili imate zastareo web sajt, kada korisnici pretražuju Vašu kompaniju online neće steći dobar utisak. Prvi utisak koji korisnik stekne o kompaniji je obično i presudni. Sa siromašnim zastarelim dizajnom odbićete posetioce, koji ne samo da se neće zadržati na Vašem sajtu, nego Vas neće ni pozvati da kupe Vaš prozvod ili uslugu, niti će posetiti Vašu radnju.

Sa web sajtom koji prati trendove, koji je moderan i reprezentativan, kreiraćete pozitivan prvi utisak kod postojećih i budućih kupaca. Na taj način ćete ih lakše pridobiti i naterate da Vas pozovu ili fizički posete Vašu radnju. Mi vam omogućavamo upravo takav web sajt: moderan, funkcionalan, intuitivan – podređen pridobijanju Vaše ciljne grupe!

Optimizujte korisničko iskustvo vaših posetilaca

Vlasnici biznisa obično nisu svesni moći optimizovanja korisničkog iskustva potencijalnih kupaca na svojem web sajtu. A da li biste bili svesni ove činjenice kada bismo Vam rekli da je je povrat investicije u proseku sto evra na svaki uloženi jedan evro!?

Sa profesionalnom izradom web sajta i profesionalnim dizajnom prilagođenim mobilnim uređajima možete učiniti korisničko iskustvo Vaših posetilaca sajta/kupaca besprekornim. Ovo im omogućava da lako mogu da dobiju sve potrebne informacije i podstiče ih da Vas pozovu, kupe proizvod u radnji i slično.

Maksimizirajte vašu kompetitivnost na tržištu

Nije važno iz koje industrije dolazite, svaka industrija ima svoju konkurenciju. Za Vašu kompaniju je važno da stvori kompetitivnu prednost posebno u digitalnom dobu kada je lakše doći do kupaca nego ranije!

Može se desiti da imate kvalitetniji proizvod od konkurencije ali da konkurencija ima bolji web sajt prilagođen korisnicima – i samim tim i veću prodaju bez obzira na kvalitet Vašeg proizvoda!

Ukoliko se odlučite za našu uslugu izrade web sajta, možemo obezbediti Vašoj kompaniji da ostavi idealan prvi utisak na Vašeg potencijalnog kupca i učiniti da se izdvoji od konkurencije. Ovo je šansa da Vaš biznis osvoji tržište i poveća prodaju.

Imajte u vidu da čak se 90% korisnika odluči za kupovinu kod konkurencije zbog lošeg korisničkog iskustva vašeg web sajta.

Poboljšajte rangiranje na Google pretraživaču

Danas, 90% ljudi pretražuje na internetu firmu ili ključnu reč vezanu za određen biznis, kako bi pronašla informacije pre odlaska u radnju. U moru konkurencije u kojoj se svi bore za najbolju poziciju na Google pretraživaču, gde je Vaš biznis!?

Ukoliko se Vaš sajt ne nalazi na prvoj stranici Google pretraživača, mala je šansa da će Vas kupac pronaći i ostvariti kupovinu. To je razlog zašto je SEO optimizacija web sajta od ključnog značaja za razvoj Vašeg biznisa. Uz pomoć naše strategije za SEO optimizaciju, možemo Vam omogućiti da se Vaš sajt pozicionira na odličnim pozicijama na Google pretraživaču za ključne reči koje su relevantne za Vaš biznis. Osim toga, saradnjom sa nama, omogućujete Vašim posetiocima sjajno korisničko iskustvo čime pretvaramo leadove u kupce.

Pospešite vašu digitalnu marketing strategiju

U digitalnom marketingu, web sajt je ključ strategije. To je mesto na koje upućujemo korisnike i od ključnog je značaja da sajt bude brz, optimizovan za mobilne uređaje i takav da na prvi pogled ostavi odličan utisak na posetioca. Kada kažemo digitalni marketing, mislimo kako na marketing na društvenim mrežama tako i na PPC oglašavanje.

Naš tim profesionalaca kreira prodajne strategije za Vašu kompaniju koja pretvara posetioca sajta u kupca. Ukoliko želite da Vaša kompanija iskače posetiocima sajta iz frižidera, kontaktirajte nas da Vaš nastup na internetu pretvorimo u remek delo.

Kako izgledaju web sajtovi koje naš tim izrađuje?

Moderni i unikatni

Sajtovi prilagođeni svakom biznisu ponaosob, koji će na najadekvatniji način predstaviti ono čime se bavite i podići Vaše poslovanje na viši nivo. Ovo su sajtovi koje sa ponosom možete predstaviti Vašim kupcima i poslovnim partnerima.

Prilagođeni mobilnim uređajima

Kreiramo izvanredno korisničko iskustvo za posetioce Vašeg web sajta. Sajt prilagođen mobilnim uređajima je od ključnog značaja za sve korisnike koji pristupaju pretraživaču putem mobilnog telefona. Njih je danas oko 80% u ukupnoj populaciji koja koristi internet.

Web sajtovi sa lakom navigacijom

Web sajtovi koje kreiramo su jednostavni za korišćenje s obzirom na to da posebnu pažnju posvećujemo kreiranju plana za raspored stranica i samu strukturu sajta.

Sadržaj koji okupira pažnju posetilaca

Vrhunske fotografije, video snimci, infografici!? Svaki od ovih sadržaja može se naći na Vašem web sajtu. Pozovite nas i kreiraćemo najbolji sadržaj za Vaš biznis.

Poziv na akciju

Od ključnog je značaja da posetioci web sajta u svakom momentu dobiju informacije od ključnog značaja. Međutim, ukoliko ih ne ohrabrimo, oni neće preduzeti akciju! Zato smo tu da napravimo strategiju koja će uticati na povećanje konverzija (slanje poruke, poziv, online kupovina, podsticanje dolaska u radnju…).

ONE PAGE SITE

od 350

Moderan web dizajn

Do 5 stranica

Responsive – sajt prilagođen svim uređajima (desktop, laptop, tablet, telefon)

CMS za samostalno ažuriranje

Povezivanje sa društvenim mrežama

PREMIUM WEBSITE

od 550

Premium web dizajn

Neograničen broj stranica

Responsive – sajt prilagođen svim uređajima (desktop, laptop, tablet, telefon)

CMS za samostalno ažuriranje

Povezivanje sa društvenim mrežama

Prijava na newsletter

Osnovna optimizacija sajta

Dodavanje stranih jezika

WEB SHOP

od 750

Premium web dizajn

Neograničen broj stranica

Responsive – sajt prilagođen svim uređajima (desktop, laptop, tablet, telefon)

CMS za samostalno ažuriranje

Povezivanje sa društvenim mrežama

Prijava na newsletter

Osnovna optimizacija sajta

Dodavanje stranih jezika

Web prodavnica
(fotografije proizvoda, specifikacija, cena)

Poručivanje i plaćanje putem web shopa

Obuka za samostalno ažuriranje web sajta

NAJČEŠĆA PITANJA

Naravno, sajtovi koje pravimo su moderni i napravljeni tako da u budućnosti mogu samo da se nadograđuju, bilo da se radi o standardnom web sajtu ili web shop-u.

Da! Svi sajtovi koje pravimo su responsive, odnosno prilagođeni su mobilnim uređajima, laptopovima, tabletima i desktop računarima. Danas 80% ljudi pretražuje internet putem telefona, te je ovo neizostavan deo naše ponude.

Možete. CMS na kom izrađujemo web sajt je jednostavan za korišćenje i pojednostavljen upravo kako biste mogli sami da ga menjate. Uvek ćete imati dve opcije: možete angažovati naš tim da na mesečnom nivou ili po satu ažurira podatke koji su Vam potrebni, ili da poručite detaljno uputstvo za ažuriranje web sajta kako bi Vam uvek bilo pri ruci i kako ne biste morali da angažujete spoljne saradnike.

Potrebno je da nam dostavite sve materijale koji trebaju da se nađu na sajtu (fotografije, tekstovi). Od momenta kada nam dostavite sve potrebne materijale računamo početak izrade sajta.
Ukoliko nemate tekstove i fotografije, molimo Vas da nam to naglasite kako bismo mogli da Vam damo ponudu za pisanje tekstova i pronalaženja fotografija.

Plaćanje se vrši 50% unapred, a 50% najkasnije sedam dana nakon izrade sajta. Avans tražimo iz razloga da bismo videli da ste ozbiljni, te kako bismo se osigurali da će utrošeno vreme za dizajn sajta biti plaćeno.

POZOVITE NAS I ODMAH ZAKAŽITE SASTANAK:

možete nas odmah pozvati klikom na dugme