Izrada sajtova

Povoljna izrada sajtova

ZAŠTO IZRADA WEB SAJTA UNAPREĐUJE VAŠE POSLOVANJE?

U današnjem digitalnom svetu Vaš web sajt je prva interakcija potrošača sa Vašim biznisom. Web sajt je lična karta Vaše kompanije i 95% prvog utiska korisnika povezano sa Vašim web sajtom. Upravo zbog toga web sajt ima direktan uticaj na Vaše poslovanje.

The Choice - Izrada sajtova

KAKO DA ZNATE DA VAM JE POTREBAN NOVI WEB SAJT?

Vrlo jednostavno, odgovorite na sledeća dva pitanja.

  1. Da li ste zadovoljni trenutnim sajtom i smatrate da ne može bolje izgledati i biti funkcionalniji?
  2. Da li smatrate da je Vaš sajt bolji od sajtova Vaše konkurencije?

Ukoliko je Vaš odgovor potvrdan na oba pitanja, to je sasvim u redu. Vama nije potreban novi sajt.
Ukoliko ipak smatrate da Vaš sajt može biti bolji, funkcionalniji i da su sajtovi Vaših konkurenata bolji, sami ste dali odgovor – da Vašoj kompaniji je potreban novi web sajt.

Pogledajte našu ponudu

Šta uključuju usluge izrade web sajta?

Naš tim kreira web sajt Vaše kompanije imajući u vidu jedinstvenost Vaših potreba. Prilagođavamo sve karakteristike naših usluga vašim proizvodima, uslugama i ciljevima. Rezultat je web sajt koji vaša kompanija i vaši posetioci obožavaju.

Izrada web sajta podrazumeva nekoliko bitnih stavki:

Moderan Premium web dizajn

Naši web dizajneri i programeri najpre pažljivo ispitaju sajtove koje ste nam dostavili kao referentne, kao i sajtove vaših konkurenata iz Srbije i inostranstva.

Uz to predlažemo sve tehnike i alate koji su provereni i za koje je dokazano da pružaju najbolje korisničko iskustvo posetiocima sajta i omogućavaju im da što lakše dođu do traženih informacija, proizvoda ili usluga.

I najvažnije, predlažemo sve ono što je važno za uticanje na donošenje odluke kod posetioca sajta da kupe Vaše proizvode ili budu korisnici Vaših usluga.

Sve ovo nam obezbeđuje da za naše klijente napravimo sajtove koji su moderni, u skladu poslednjim važećim standardima i koji su bolji od Vaše konkurencije.

Web sajt prilagođen svim uređajima

Naše usluge izrade web sajta podrazumevaju da je sajt responsive odnosno da je prilagođen svim uređajima bilo da je u pitanju računar, lap top, tablet ili mobilni telefoni. Preporučujemo Vam responsive dizajn zato što omogućava vašim kupcima da putem pametnih telefona ili tableta pristupe Vašem sajtu i dobiju kvalitetno korisničko iskustvo.

Više od 70% internet saobraćaja potiče od mobilnih korisnika. Veoma je važno da pružite mogućnost korisnicima koji su „u pokretu“ da pregledaju sadržaj vašeg sajta i upoznaju se sa Vašom ponudom. Responsive web sajt je takođe važan zato što Google ima pravilo: Mobilni na prvom mestu. To znači da Google daje prednost sajtovima koji su prilagođeni mobilnim uređajima da se nađu na boljim pozicijama na Google pretraživaču. Ukoliko Vaš web sajt nije prilagođen za mobilne uređaje, Google to prepoznaje i modifikuje poziciju sajta u rezultatima pretrage. To vodi lošijem rangiranju, udaljavanju Vašeg sajta od prve stranice Google, a samim tim dalje od Vaše ciljane publike.
Sa opcijom responsive dizajna, mi sprečavamo da se to dogodi Vašem biznisu.

Brz sajt

Sajtovi koje izrađujemo su u skladu sa standardima koje Google zahteva. Ukoliko se Vaš sajt učitava duže od 3 sekunde za mobilne korisnike, više od 50% će napustiti Vaš web sajt. Iz tog razloga je izuzetno važno da je sajt brz. Informacije danas jako brzo kruže i vrlo su dostupne te Vaši potencijalni klijenti neće čekati dok se Vaš sajt učita i radije će se odlučiti za saradnju sa vašim konkurentima.
Brzina sajta je izuzetno važana za najbolje korisničko iskustvo internet korisnika na vašem sajtu.

Funkcionalan i pregledan

Google u svakom trenutku ocenjuje korisničko iskustvo posetilaca sajta Vaše kompanije kroz Bounce rate. Ovo je indikator koji govori Google kakvo su iskustvo imali posetioci na Vašem sajtu.

Ukoliko se sajt sporo učitava, nije lak za navigaciju i nije intuitivan, ukoliko posetioci sajta brzo ne dolaze do tražene informacije i ukoliko ne posete bar još jednu stranicu na sajtu Vaše kompanije, Google će oceniti da Vaš sajt ima visok Bounce rate.
Tada Google ocenjuje da Vaš sajt nije relevantan da se za ključne reči za koje Vas Vaši potencijalni kupci ili poslovni partneri pronalaze, a koje su u neposrednoj vezi sa ponudom Vaše kompanije.
U tom slučaju Google ne dozvoljava Vašem sajtu da se nalazi na prvoj stranici i gura ga sve dalje od prve stranice a samim tim i od Vaših potencijalnih klijenata ili poslovnih partnera.

Iz tog razloga je izuzetno važan web dizajn koji će pružiti najbolje korisničko iskustvo posetiocima sajta, da je sajt brz, da je intuitivan i lak za navigaciju posetioca i da oni na što lakši način dolaze do traženih informacija. Takođe, uz sve ovo im dajemo i razlog da posete još neku vašu stranicu ne samo određenog proizvoda ili usluge, već da pogledaju reference, blog, kontakt, ili da poruče još neki proizvod iz vaše ponude.

The Choice - Izrada sajta

Poziv na akciju

Najvažnije je da posetioci web sajta u svakom momentu dobiju informacije od ključnog značaja. Međutim, ukoliko ih ne ohrabrimo, oni neće preduzeti akciju! Zato smo tu da napravimo strategiju koja će uticati na povećanje konverzija (slanje poruke, poziv, online kupovina, podsticanje dolaska u radnju…).

SEO optimizacija

Naši paketi uključuju osnovnu SEO optimizaciju web sajta prateći najbolju praksu SEO optimizacije. Time unapređujemo rezultate vašeg sajta i vašu digitalnu marketing strategiju. SEO predstavlja čitav spektar tehnika koji unapređuju rangiranje Vašeg web sajta za relevantne ključne reči.

Najbolje rangiranje u rezultatima podrazumeva veću vidljivost Vašeg sajta među korisnicima iz Vaše ciljne grupe. Sa boljom vidljivošću za ključne reči relevantne za Vaš biznis, Vaš web sajt može dobiti više klikova i poseta od strane korisnika koji su zainteresovani za Vaše proizvode ili usluge. Upravo ovo dovodi do više poseta Vašem sajtu ili web prodavnici, online i offline kupovinama, konkretnim upitima itd.

Naš tim profesionalaca može obezbediti ne samo da Vaš web sajt izgleda lepo i moderno, nego i da ima odlično pozicioniranje na pretraživačima.

The Choice - Izrada sajta

Vaše minimalno angažovanje

Sve što nam je potrebno od vas jesu materijali – fotografije i tekstovi koji će se na sajtu naći.

Materijale nam možete dostaviti u elektronskoj formi u word i/ili excel fajlu, ili u štampanoj formi ukoliko imate brošure kataloge i slično.

Na Vaš sajt ubacujemo materijale koje ste nam dostavili i bez Vašeg zahteva ni na koji način ne menjamo njihovu sadržinu.

Ukoliko ipak nemate tekstove ili fotografije mi Vam uvek stojimo na raspolaganju.
Naš copywriter će za Vas profesionalno napisati tekstove koji će nakon našeg odobrenja biti postavljeni na sajt.
Ukoliko nemate profesionalne fotografije, naš fotograf će napraviti profesionalne fotografije Vaše kompanije, poslovnih prostora, proizvoda ili usluga.

Pogledajte našu ponudu

Copywriting – pisanje tekstova za Vaš sajt

Za maksimalni učinak, takođe Vam možemo ponuditi uslugu web sajt copywriting-a zajedno sa našim uslugama web dizajna. Na raspolaganju Vam je naš iskusan i specijalizovan tim copywritera. Kreiraćemo tekstove koji će konvertovati posetioce sajta u Vaše kupce.

Zajedno sa uslugom copywriting-a, mi optimizujemo Vaš web sajt za SEO. Šta to znači? Naši digital marketing specijalisti istražuju koje su veoma tražene i relevantne ključne reči za vaš biznis, industriju, i webstranice koje naši copywriteri zatim koriste da optimizuju Vaše web stranice.

Kada potrošači pretražuju ključne reči, Vaš web sajt se pokazuje u samom vrhu rezultata pretrage. Istraživanja su pokazala da 75% korisnika ne ide dalje od prve stranice pretrage i više od 30% od celokupnih pretraga posećuju prvi rezultat pretrage.

Fotografisanje

Ukoliko imate fotografije vaše kompanije, poslovnog prostora, proizvoda i/ili usluga, naši programeri će te fotografije koristiti prilikom izrade sajta.

U slučaju da ipak nemate fotografije, da niste njima zadovoljni i da smatrate da moraju biti nove fotografije urađene, mi Vam uvek stojimo na raspolaganju i naš fotogarf će načiniti fotografije koje će biti profesionalne i na reprezentativan način predstaviti Vašu kompaniju.

Neke segmente poslovanja može biti teško dokumentovati kroz fotogafisanje, te Vam u tom slučaju predlažemo fotografije koje se mogu pronaći na internetu koje su slobodne za komercijalnu upotrebu ili kupovinu fotografija za koje ćete imati pravo korišćenja na Vašem sajtu.

Content Management System (CMS)

Bilo da je Vaš web sajt informativne prirode ili ecommerce (web shop), CMS nudi ogromnu vrednost. CMS Vam omogućava da sami upravljate sadržajem i menjate ga, bez potrebe angažovanja agencije na mesečnom nivou. Izrada sajta na CMS-u može unaprediti efikasnost Vaše marketing strategije.

Kao full-service digital marketing agencija, možemo ispuniti sve Vaše potrebe za web dizajnom. Naša sposobnost da prilagodimo svaki aspekt naše usluge web dizajna za Vašu kompaniju omogućava da pružimo neuporediv nivo personalizacije kada je u pitanju web dizajn.

Saradnja bez uslovljavanja

Cena web sajta se formira u skladu sa specifikacijom i ona se plaća jednokratno za izradu web sajta.
Svoje klijente ni na koji način ne uslovljavamo na mesečna plaćanja nakon izrade sajta na ime „održavanja sajta“ i slično.

Ukoliko neko u Vašoj kompaniji može da uređuje i održava sajt, menja sadržaj, dodaje tekstove, blogove, fotografije i slično, mi možemo napraviti upustvo za ažuriranje sajta.
Ukoliko ipak u Vašoj kompaniji nemate osobu koja bi se time bavila, mi Vam uvek stojimo na raspolaganju. Vaša obaveza plaćanja prema nama bi se u tom slučaju obračunala po broju radnih sati angažovanja našeg programera.

Zašto da investirate u usluge profesionalnog web dizajna?

Ukoliko niste sigurni koju vrednost dobijate prilikom izrade web sajta, postoji nekoliko faktora koje morate razmotriti. Na primer, izradom web sajta možete uvećati stopu konverzija, konkurentnost, pozicioniranje na pretraživaču. Sve su to rezultati koji mogu direktno imati pozitivan uticaj na Vaš profit, udeo na tržištu i rast.

Ovo su neki od benefita izrade web sajta:

Povećajte stepen konverzije

Ukoliko u današnjem digitalnom dobu nemate web sajt ili imate zastareo web sajt, kada korisnici pretražuju Vašu kompaniju online neće steći dobar utisak. Prvi utisak koji korisnik stekne o kompaniji je obično i presudni. Sa siromašnim zastarelim dizajnom odbićete posetioce, koji ne samo da se neće zadržati na Vašem sajtu, nego Vas neće ni pozvati da kupe Vaš prozvod ili uslugu, niti će posetiti Vašu radnju.

Sa web sajtom koji prati trendove, koji je moderan i reprezentativan, kreiraćete pozitivan prvi utisak kod postojećih i budućih kupaca. Na taj način ćete ih lakše pridobiti i naterate da Vas pozovu ili fizički posete Vašu radnju. Mi vam omogućavamo upravo takav web sajt: moderan, funkcionalan, intuitivan – sa ciljem pridobijanja Vaše ciljne grupe!

Optimizujte korisničko iskustvo vaših posetilaca

Vlasnici biznisa obično nisu svesni moći optimizovanja korisničkog iskustva potencijalnih kupaca na svom web sajtu. A da li biste bili svesni ove činjenice kada bismo Vam rekli da je je povrat investicije u proseku sto evra na svaki uloženi jedan evro!?

Sa profesionalnom izradom web sajta i profesionalnim dizajnom prilagođenim mobilnim uređajima možete učiniti korisničko iskustvo Vaših posetilaca sajta/kupaca besprekornim. Ovo im omogućava da lako mogu da dobiju sve potrebne informacije i podstiče ih da Vas pozovu, kupe proizvod u radnji i slično.

Maksimizirajte vašu kompetitivnost na tržištu

Nije važno iz koje industrije dolazite, svaka industrija ima svoju konkurenciju. Za Vašu kompaniju je važno da stvori kompetitivnu prednost posebno u digitalnom dobu kada je lakše doći do kupaca nego ranije!

Može se desiti da imate kvalitetniji proizvod od konkurencije ali da konkurencija ima bolji web sajt prilagođen korisnicima – i samim tim i veću prodaju bez obzira na kvalitet Vašeg proizvoda!

Ukoliko se odlučite za našu uslugu izrade web sajta, možemo obezbediti Vašoj kompaniji da ostavi idealan prvi utisak na Vašeg potencijalnog kupca i učiniti da se izdvoji od konkurencije. Ovo je šansa da Vaš biznis osvoji tržište i poveća prodaju.

Imajte u vidu da oko 90% korisnika odluči za kupovinu kod konkurencije zbog lošeg korisničkog iskustva na Vašem web sajtu.

Poboljšajte rangiranje na Google pretraživaču

Danas, 90% ljudi pretražuje na internetu firmu ili ključnu reč vezanu za određen biznis, kako bi pronašla informacije pre odlaska u radnju. U moru konkurencije u kojoj se svi bore za najbolju poziciju na Google pretraživaču, gde je Vaš biznis!?

Ukoliko se Vaš sajt ne nalazi na prvoj stranici Google pretraživača, mala je šansa da će Vas kupac pronaći i ostvariti kupovinu. To je razlog zašto je SEO optimizacija web sajta od ključnog značaja za razvoj Vašeg biznisa. Uz pomoć naše strategije za SEO optimizaciju, možemo Vam omogućiti da se Vaš sajt pozicionira na odličnim pozicijama na Google pretraživaču za ključne reči koje su relevantne za Vaš biznis. Osim toga, saradnjom sa nama, omogućujete Vašim posetiocima sjajno korisničko iskustvo čime pretvaramo leadove u kupce.

Pospešite vašu digitalnu marketing strategiju

U digitalnom marketingu, web sajt je ključ strategije. To je mesto na koje upućujemo korisnike i od ključnog je značaja da sajt bude brz, optimizovan za mobilne uređaje i takav da na prvi pogled ostavi odličan utisak na posetioca. Kada kažemo digitalni marketing, mislimo kako na marketing na društvenim mrežama tako i na PPC oglašavanje.

Naš tim profesionalaca kreira prodajne strategije za Vašu kompaniju koja pretvara posetioca sajta u kupca. Ukoliko želite da Vaša kompanija iskače posetiocima sajta iz frižidera, kontaktirajte nas da Vaš nastup na internetu pretvorimo u remek delo.

Pogledajte našu ponudu

POZOVITE NAS I ODMAH ZAKAŽITE SASTANAK:

možete nas odmah pozvati klikom na dugme