Scroll Top

The Choice
digital marketing agencija

Sve što vam je potrebno da vaš biznis brže raste

Upoznajte nas

Digital marketing agencija The Choice  je sastavljena od tima profesionalaca i entuzijasta iz oblasti digitalnog marketinga. Biramo naš tim pažljivo. Ljudi su tajna našeg uspeha.Prihvatamo projekte koji izazivaju naše ambicije i iskustvo i iza kojih možemo 100% da stojimo i da im pružamo marketinšku podršku u budućnosti. Tako mi radimo najbolje.

Vaše ciljeve vidimo kao naše ciljeve, a vaš uspeh kao naš uspeh. Ovo je naš plan za dugoročnu saradnju sa vama. Možete nas videti kao deo vašeg tima.

The Choice posluje od 2016. godine. Sedište naše marketinške agencije je u Novom Sadu, a najveći broj klijenata je iz Beograda i inostranstva. Osim Novog Sada imamo partnerski office u Sijetlu – USA, kao i u Budimpešti.

Želimo da i vaš biznis uvrstimo u naš portfolio uspešnih saradnji

bosch
stark
dijamant
jaffa
bosch
dijamant
stark
jaffa
Mi radimo drugačije

Nema uslovljavanja saradnje

Saradnja sa svim našim klijentima funkcioniše na bazi poverenja i rezultata. Sa najvećim brojem klijenata sa kojima sarađujemo imamo višegodišnju saradnju.

Iskren odnos

Ne obećavamo ništa što ne možemo ispuniti – a možemo mnogo toga uraditi!

Slušamo vas

Vaša očekivanja od saradnje i Vaši ciljevi su takođe i naši.

Cilj postavljate vi

Mi predlažemo plan kako da zajedno dođemo do cilja!

Držimo se dogovora

Realizujemo ono što je dogovoreno i dobijete rezultate koje očekujete.

Uvek nove ideje

Predlažemo vam nove, interesantne, inovativne ideje i alate koji daju rezultate u vašoj oblasti poslovanja.

Konstantno usavršavanje

Naš marketing tim se konstantno usavršava u oblasti Digitalnog marketinga na najprestižnijim platformama i seminarima isključivo u inostranstvu. Ovo našim klijentima obezbeđuje najbolje rezultate za predviđen budžet.

Dostupnost

Klijenti za nas kažu da imaju osećaj da radimo zajedno sa njima u njihovoj firmi. Komunikacija je brza, dostupni smo vam svakog dana, a ukoliko je nešto hitno uvek možete računati na nas. Čak i ako se radi o vikendu ili praznicima.

Poznajemo vašu nišu

Naša marktinška agencija posluje od najranije faze razvoja digitalnog marketinga i prvih oglašavanja kompanija na internetu. Imali smo pregled u sve faze razvoja digitalnog marketinga, tržišta, i priliku da upoznamo i imamo jasan pregled u gotovo sve oblasti poslovanja.

Prilagodljivost

Vrlo se lako možemo prilagoditi različitim oblastima poslovanja i najiskrenije smo posvećeni kako brendovima u nastajanju tako i velikim kompanijama i grupacijama.

Spremni ste da Vaš
biznis brže raste?

Bicemo iskreni kao i uvek. The Choice marketing agencija nije za svakoga najbolje rešenje.
Biznisi koji sa nama imaju najbolje rezultate su:

 • Oni koji imaju ambiciozne ciljeve i spremni su da promene način na koji trenutno rade marketing
 • Oni koji do sada nisu imali očekivan odnos uloženog novca u digitalni marketing i ostvarenih prihoda
 • Oni koji nisu uspevali da popularizuju svoj brend i stranice su im sporo rasle

Da li i vi imate ovakve izazove? Ukoliko želite da Vaš biznis brže raste možete nam poslati upit, bez obaveza. Želimo da razgovaramo kako Vam možemo pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Ili ukoliko Vam je lakše možete nas kontaktirati na telefon: 062 15 633 15

  Ako imate još neko “zašto”
  mi imamo zato

  Zašto da nam verujete?

  Naša agencija ima dugogodišnje iskustvo u digitalnom marketing i radimo sa najprestižnijim svetskim i domaćim brendovima. Proveren know-how naše agencije vam omogućava da izbegnete sva lutanja u potrazi za vašom brend strategijom, glasom vašeg brenda, da vam pomognemo da se obratite pravim ljudima, sa pravom porukom na pravoj platformi za oglašavanje. I ono što je najvažnije, da se vaš budžet koji ste predvideli za marketing i oglašavanje iskoristi tako da dobijete najbolje rezultate.

  U čemu smo najbolji?

  Najbolji smo u slušanju klijenata. Vi postavljate cilj, a naš marketing tim predlaže proveren plan koji daje rezultate. Ono što uvek sa ponosom naglašavamo jeste naš individualni pristup klijentima. Ne bavimo se copy-paste marketingom jer se isti plan ne može primeniti na Food, Fashion, Farmaceutsku industriju, ili neku drugu iz koje dolazite. Zbog toga plan koji pravimo i realizujemo za vas u u potpunosti prilagođen vašoj oblasti poslovanja i konkretno vašim ciljevima.

  Vrlo lako se prilagođavamo kako brendovima u nastajanju tako i mali, srednjim i velikim kompanijama i grupacijama.
  Posebno volimo da razvijamo nove brendove u nastajanju jer tako možemo pokazati sav svoj potencijal.
  Veliko iskustvo imamo u zastupanju brendova iz inostranstva bilo da se radi o Ecommerc poslovanju, odnosno online prodaja, bilo da je u pitanju B2B poslovanje.
  Pik naše agencije jeste unapređenje prodaja i ecommerc poslovanja internet prodavnica.

  Sa kime imamo najbolju saradnju?

  Našu agenciju osim kreativnosti i rezultata krasi fleksibisnost.
  Naša digital marketing agencija najbolju saradnju ima sa brendovima kojima su potrebni bolji rezultati –generisanje novih lead-ova i online prodaje, vidljivost i prepoznatljivost brenda, rast stranica.

  Naš marketing tim je spreman da napravi strategiju i realizuje je za brendove koji se proširuju na nova tražišta i prodaju u inostranstvu.
  Brendovi koji su u nastajanju i kreću iz početka se ne smeju oslanjati na sreću. Prepustite vaš biznis pažljivo odabranom timu koji je već pomogao brendovima da se izgrade i izgrade održivo i predvidivo poslovanje.
  Ukoliko vam nedostaje ideja, naš marketing tim je neiscrpan izvod fantastičnih ideja po kojima će vas prepoznavati, koji će vam pomoći da vaš brend zapamte i da požele da sarađuju baš sa vama.