Facebook i Instagram marketing

Social media marketing The Choice agency

Najjeftinije sredstvo oglašavanja današnjiceMarketing na društvenim mrežama je vrsta online marketinga koja funkcioniše po principu objavljivanja kvalitetnog sadržaja, koji će korisnici po sopstvenom nahođenju deliti na društvenim mrežama i na taj način stvarati kompaniji veću preglednost i širiti svest o njenom brendu. Marketing na društvenim mrežama obuhvata:

Menadžment društvenih mreža

Brendiranje društvenih mreža

Menadžment online reputacije

Customer Relationship Management (CRM)

Bloggers & Influencer Relationship

Kursevi vezani za internet marketing

Prednosti marketinga na društvenim mrežama su iz dana u dan sve veće. Kompanija na veoma lak i jednostavan način koristeći društvene mreže može stupiti u kontakt i dobiti povratne informacije od aktuelnih i potencijalnih klijenata. Korisnici društvenih mreža veruju onome što na njima pročitaju, te komentari i sam način komuniciranja kompanije sa korisnicima društvenih mreža imaju veoma jak uticaj na sve buduće korisnike koji do tih informacija dođu.

Primer: ukoliko korisnik pretražuje hotele ili restorane u Novom Sadu, prvo će proveriti šta drugi korisnici društvenih mreža (i interneta uopšte) imaju da kažu o konkretnom objektu.

Većina vlasnika objekata i menadžera smatra da je dovoljno objaviti nekoliko postova nedeljno i da je takvo vođenje društvenih mreža sasvim dovoljno za razvijanje njihovog poslovanja. Ne. Za planiranje nastupa na društvenim mrežama potrebna je potpuna posvećenost, izbor adekvatnih reči, fotografija i ostalog sadržaja, a sa druge strane, velika pažnja se mora obratiti i na to kako se na različitim društvenim mrežama komunicira sa različitim korisnicima/klijentima. Svaka društvena mreža je drugačija i potrebno je detaljno planiranje svih aktivnosti.

Online tržište postalo je ogromno i veoma izazovno. Konkurencija je velika i da bi vas kupci usluga primetili morate da reagujete brzo. Svaki potencijalni kupac je zlato za razvijanje Vašeg poslovanja. Ako mu ne obezbedite kvalitetne informacije, dovoljno dobru i kreativnu uslugu koja će mu privući pažnju, već ste ga izgubili. Zato smo pripremili poseban program koji će Vam pomoći da:

– povećate online prisutnost,
– izgradite svest o brendu,
– pridobijete nove klijente,
– zadržite stare klijente.

Najlakši i najjeftiniji način da izgradite vašu online prisutnost jeste da koristite društvene mreže. Naš profesionalni tim gradi uspešne online strategije za Vašu kompaniju kroz sledeće usluge:

  1. Menadžment na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Pinterest, LinkedIn, Youtube, Google+)
  2. Brendiranje društvenih mreža (razvijanje prisutnosti na društvenim mrežama kroz profesionalne fotografije, video snimke i univerzalan i kreativan dizajn)
  3. Menadžment online reputacije (brinemo se o tome da Vaša kompanija dobije pozitivnu povratnu informaciju od klijenata, upravljamo negativnim komentarima klijenata)
  4. Customer Relationship Management (profesionalna komunikacija sa klijentima)
  5. Bloggers & Influencers Relationship
  6. Kursevi i treniranje osoblja vezano za sve gore navedeno

Saradnja sa nama doneće Vam više nego što ste očekivali i obezbediće Vašoj kompaniji prepoznatljivost na tržištu i različitost u odnosu na konkurenciju.

Ime i prezime (obavezno)

Email (obavezno)

Kontakt telefon (obavezno)

Vaša poruka (marketing na društvenim mrežama)