PUT DO USPEHA U BIZNISU
SATKAN JE OD PRAVIH IZBORA!

Naš cilj je izgradnja prepoznatljivosti i unapređenje poslovanja naših partnera

Naša kompletna digitalna rešenja pomažu Vašem biznisu da ostvari online kupovine, pozive i profit. The Choice je full-service internet marketing agencija koja nudi inovativna web marketing rešenja za srednje i velike firme u Srbiji i regionu.

Kao lider u oblasti digitalnog marketinga naša agencija se ponosi time što konvertujući posetioce donosi promet i stvarne rezultate našim klijentima. Uspešno poslovanje naših partnera proisteklo iz međusobne saradnje je naše najveće priznanje i uspeh.

120+

Zadovoljnih klijenata

45M+

Pregleda reklama

130K+

Online prodaja

Facebook i Instagram marketing
FACEBOOK I INSTAGRAM MARKETING
Saznajte više

Naš najtraženiji paket MARKET LIDER uključuje prodajne strategije koje Vašoj kompaniji obezbeđuju prepoznatljivost i stvaranje konkurentske prednosti na internetu. Donosi vam više upita, porudžbina, klijenata, samim tim i više prihoda.

Izrada sajtova
IZRADA SAJTOVA
Saznajte više

Profesionalna izrada modernih sajtova prilagođenih za sve uređaje (desktop, mobilni uredaji, laptop, tableti). Izrada web shop-a sa svim Vašim proizvodima, mogućnošću poručivanja i plaćanja online. Ostvarite poslovne ciljeve kompanije i povećajte dobit.

Google oglašavanje
GOOGLE OGLAŠAVANJE
Saznajte više

Kreiramo reklame koje ce Vaš web sajt prikazati na prve tri pozicije na Google pretraživaču za ključne reci relevantne za Vaš biznis. Rezultati su merljivi, Vaša kompanija ostvaruje pozive, porudžbine i profit. Počnite sa Google reklamiranjem već danas.

SEO optimizacija
SEO OPTIMIZACIJA
Saznajte više

Optimizujemo Vaš web sajt kako bi zauzeo najbolje pozicije na pretraživačima. Odlično pozicioniranje Vašoj kompaniji omogućava da Vas klijenti i poslovni partneri pronađu na internetu. Više poseta sajtu znaci više upita, prodaje i prihoda.

Video produkcija
VIDEO PRODUKCIJA
Saznajte više

Sa ponosom predstavite Vašu kompaniju poslovnim partnerima i klijentima. Kreiramo profesionalne video snimke po kojima ćete biti prepoznatljivi i izdvojiti se od konkurencije. Snimanje sa zemlje i dronom. Full HD rezolucija, pozadinska muzika, narator, titl.

Digital marketing masterclass
DIGITAL MARKETING KURSEVI
Saznajte više

Za kompanije koje žele da njihovi zaposleni interno vode kompletnu online marketinšku kampanju, kreirali smo DIGITAL MARKETING MASTERCLASS kurs koji će omogućiti zaposlenima da konvertuju korisnike društvenih mreža u kupce.

Promena počinje sa Vašim pozivom!

Kontaktirajte nas Već danas i zakažite sastanak sa našim ekspertima iz oblasti digitalnog martketinga.

Telefon: 062 15 633 15
Email: office@thechoice-agency.com