Obuka hotelskog i restoranskog osoblja

Zadovoljan zaposleni = Zadovoljan gostNajvažnija stvar u poslovanju jednog hotela ili restorana su zadovoljni gosti. Ko sa njima prvi dolazi u susret? Osoblje. Dakle, osoblje mora biti jako dobro obučeno kako bi pružilo kvalitetnu uslugu gostu. U svemu ovome krajnji cilj je zadovoljan gost koji će se ponovo vratiti da koristi vašu uslugu. Treninzi koje naša agencija organizuje su:

Recepcijsko poslovanje

Restoransko poslovanje

Obuka hotelskog domaćinstva

Obuka menadžmenta

Trening komunikacije

Obuka za vođenje društvenih mreža i internet marketing

Planiranje edukacije za zaposlene u kompaniji treba da bude organizovano od samog sektora za ljudske resurse koji posluje u sklopu kompanije, ili od strane eksterno angažovanih stručnjaka. Proces obuke hotelskog i restoranskog osoblja podrazumeva čitav niz aktivnosti koji počinje od utvrđivanja poslovnih procesa, preko planiranja treninga i obuka i njihovog sprovođenja, pa sve do evaluacije samih treninga.

Svaka firma koja posluje na polju hotelijerstva i restoraterstva, mora težiti ka pronalaženju načina za stalno usavršavanje radnika. Ovo je posebno važno zbog stalnih promena i inovacija koje nam danas tržište donosi. Nije važno da li imate malu ili veliku firmu, obuka je važna i za porodične firme i za velike lance.

Ako osoblje nije adekvatno obučeno i ako se prema gostima ne ponaša na adekvatan (najbolji mogući) način, velike su šanse da ti gosti više neće želeti da dođu u Vaš objekat. Zato je za jedan ugostiteljski objekat najvažnija obuka hotelskog i restoranskog osoblja.

Saradnja sa nama doneće Vam više nego što ste očekivali. Saradnja sa nama obezbediće Vašoj kompaniji prepoznatljivost na tržištu i različitost u odnosu na konkurenciju.

Ime i prezime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Poruka