Scroll Top

Sve što vam je potrebno da vaš biznis brže raste!

Linkedin marketing
koji daje rezultate

Izaberite The Choice kao svoju digital marketing agenciju i povežite se sa donosiocima odluka u drugim kompanijama i proširite mrežu svojih poslovnih partnera uz pomoć LinkedIn marketing strategije. Takođe, regrutujte najkvalitetnije kadrove za svoj biznis, na najvećoj i najuticajnijoj B2B poslovnoj mreži na svetu.

Želite da Izgradite Mrežu
Poslovnih Partnera?

Da se povežete sa profesionalcima iz drugih kompanija? Pozicionirate svoj biznis u poslovnom svetu kako zaslužuje? Možemo vam pomoći.

Maksimizirajte rezultate

LinkedIn marketing nam omogućava da koristeći analitičke podatke i personalizovane poruke vrlo precizno targetiramo korisnike koji su najznačajniji za vaš biznis.

Precizno targetiranje

Uz pomoć efikasne LinkedIn marketing strategije targetiramo donosioce odluka u specifičnim industrijama ili biramo određena interesovanja kako bismo došli do najvrednije publike za razvoj vašeg biznisa.

Vaš biznis brže raste

Više od 85% poslovnih korisnika sa Instagrama i Facebook-a takođe koristi i LinkedIn. Ne propustite priliku da se povežete sa ključnim B2B korisnicima.

Efikasna LinkedIn marketing strategija

Za mnoge biznise, oglašavanje na Instagramu, Facebook-u i Google daje izvanredne rezultate. Međutim, ukoliko je Vaš biznis orjentisan i B2B, onda Vam je suštinski važno da uputite prave poruke pravim poslovnim korisnicima kako biste ostvarili željene poslovne rezultate.

Ne uspevate da se povežete sa donosiocima odluka.

Kreiramo LinkedIn marketing strategiju koja će vas brzo povezati sa donosiocima odluka.

Vaše objave nemaju dovoljno interakcije.

Obraćamo se korisnicima na način na koji to oni najbolje razumeju i Vaš sadržaj dobija željene reakcije.

Nemate dovoljno ideja i kreativnosti?

Bez brige. Naš LinkedIn marketing tim je neiscrpan izvor ideja.

Nemate dovoljno ideja kako da privučete poslovne partnere, kupce ili zaposlene.

Naš LinkedIn tim uvek ima interesantne ideje koje će iskoristiti za generisanje potencijalnih lead-ova.

Nemate adekvatnu LinkedIn marketing podršku.

U nama imate pouzdanog partnera koji Vam je posvećen.

Ovo su ozbiljni indikatori da vaš biznis nema jasnu LinkedIn marketing strategiju ili da je ona neefikasna.

Stotine naših klijenata je pre vas bilo u istoj situaciji. Uštedite Vaše vreme i novac i uživate dok pobeđujete. Svaki dan.

Promovišite Vaš brend sa stilom

Kreiramo video sadržaj koji će Vam omogućiti da ostvarite bolje poslovne rezultate i ostavite utisak autoriteta i lidera.

Naš portfolio uspešnih saradnji

bosch
stark
dijamant
jaffa
bosch
dijamant
stark
jaffa

LinkedIn marketing reklamiranje

Vi znate koje želite poslovne ciljeve da ostvarite, mi znamo kako! Oslobodite se nepotrebnog stresa, uštedite svoje vreme i novac i dozvolite nam da Vam pomognemo da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Promovišemo vaš sadržaj kako bismo izgradili poverenje u vaš brend i uspostavili vas kao lidera u svojoj industriji. Kada se vaš autoritet izgradi, primetićete veći broj kvalifikovanih poseta potencijalnih klijenata na vašem web sajtu. Neki od najčešće korišćenih oglasa su tekstualni LinkedIn oglasi, slikovni oglase i dinamički oglase koji su potpuno prilagođeni tako da ciljaju vašu specifičnu ciljnu publiku i generišu ROI.

Integrišemo LinkedIn marketing sa drugim platformama kao što je Google analitika kako bismo Vam pružili dublji uvid u ponašanje posetilaca. Pratimo sve konverzije kako biste bolje razumeli kako vaši oglasi donose poslovne rezultate kao što su: potencijalni klijenti, kupovina, registracije…Osim toga, kreiramo mesečni izveštaj koji uključuje detaljnu analizu o tome šta je bilo efikasno, a šta nije, i koje strateške promena treba da primenimo za kampanju narednog meseca.

Nakon što targetiramo preciznu ciljanu publiku, imamo mogućnost da ih retargetiramo i prilagodimo oglasnu poruku odnosno personalizujemo je na osnovu radnji koje su korisnici preduzeli u vezi sa Vašim brendom. Na taj način se povećava prodaja i prikupljaju kvalitetni klijenti/kupci. Remarketing nam omogućava da reklamiramo Vaš biznis u svim tačkama životnog ciklusa konkretnog klijenta/kupca.

Ova vrsta oglasa olakšava prikupljanje potencijalnih klijenata/kupaca u okviru Vaše ciljne publike. Kada korisnik klikne na dugme na Vaš oglas koji sadrži konkretan poziv na akciju, otvoriće se obrazac (slično Facebook Lead Ads-u), sa već popunjenim poljima vezanim za njihove kontakt podatke koji se preuzimaju sa njihovog LinkedIn profila. S obzirom na to da se radi o oglasima koji u najvećem broju slučajeva dovode do zaključenja poslova, ovi oglasi su skuplji od drugih i potrebno je izdvojiti značajan budžet kako bi rezultati bili ostvareni.

InMail predstavlja jedinstven format oglasa koji omogućava sponzorisanje personalizovanog, relevantnog sadržaja preko LinkedIn Messenger-a. Koristeći InMail, podstičemo konverzije koristeći personalizovane poruke upućene pažljivo biranoj ciljnoj publici. InMail kao reklamu mogu da vide samo aktivni korisnici LinkedIn-a, čime se povećava stopa klikova i konverzije. Naš marketing tim kreira efikasne poruke koje privlače pažnju potencijalnih klijenata kroz jedinstvene naslove i sadržaj, kao i jasnu prezentaciju.

Koristeći dinamičke oglase, kreiramo oglasne poruke koje usmeravamo ka potencijalnim klijentima sa preciznošću koja se ne može naći ni na jednom drugom B2B kanalu. Veoma smo temeljni kada je reč o određivanju „poslovne demografije“. Ovi oglasi se mogu odlično iskoristiti i za promovisanje blogova na sajtu, e-book-ova i sličnih ponuda. Osim samog oglasa koji se kreira, izuzetno je važno imati kvalitetan landing page, u čijoj optimizaciji Vam takođe pomažemo.

Kako izgleda saradnja sa nama

Bilo da je Vaš cilj veća prodaja, pozicioniranje brenda ili brži rast pratilaca, u tome Vam može pomoći naš iskusan LinkedIn marketing tim.

Definišemo jasan put do uspeha

Na prvom sastanku ćemo saslušati koji su vaši izazovi i ciljevi. Zatim, naš LinkedIn marketing tim kreira digital marketing strategiju koja odgovara vašem biznisu. Pobrinućemo se da poruke koje šaljemo budu upućene pravim ljudima u pravo vreme na pravim platformama za oglašavanje.

Idejama oživljavamo vaš brend

Kombinujemo strateška i kreativna rešenja kako bismo vaš biznis izdvojili od vaših konkurenata. Naš cilj je da povećamo brand awareness i vašu prodaju kreirajući sadržaj visokog kvaliteta – vizuale, video objave i animacije, kroz precizno upućene poruke vašoj ciljnoj grupi.

Vaš biznis brže raste

Pomažemo vam da proširite vaš biznis, bez obzira da li ste mala, srednja ili velika kompanija, uzimajući u obzir vašu ciljnu publiku i vašu specifičnu ponudu. Oglašavamo na platformama najboljim za vaš biznis, merimo i analiziramo svaku reklamu i dostavljamo vam detaljne izveštaje.

Najčešća pitanja

Ovde ćete pronaći većinu odgovora na vaša pitanja u vezi LinkedIn reklamiranja.

Imate li iskustva u oblasti kojom se ja bavim?

Imamo klijente i višegodišnje iskustvo u najrazličitijim oblastima poslovanja – Food & Beverage, Farmaceutska industrija, Beauty & Fashion, Auto industrija, e-commerce online prodaja… i brzo se prilagođavamo svim novim zahtevima.

Kako funkcioniše kreiranje sadržaja?

Tim dizajnera, copywritera i community managera, koji radi sa vašim brendom se najpre upoznaje sa vašom ponudom i svim specifičnostima vašeg poslovanja. Dostavljate nam izvore koji su ažurirani i relevantni iz kojih se možemo upoznati sa karakteristikama i benefitima vaših proizvoda ili usluga. Zajedno sa vama se dogovaramo što je u fokusu u narednom periodu. Zatim dizajner kreira vizuale, odnosno videograf video sadržaj i animacije ukoliko je u pitanju video sadržaj. Copywriter piše tekstove za objave koristeći proverene formule za pisanje tekstova kako bi se što bolje predstavile karakteristike i benefiti vaših proizvoda. Dakle ispred sebe imate tim profesionalaca i svako radi posao u kome je najboji.

Da li sadržaj koji se objavljuje moram prethodno odobriti?

Odobrenje sadržaja obezbeđuje najviši stepen kvaliteta usluge, koji vam omogućava da u svakom momentu na svojim zvaničnim stranicama imate sadržaj kojim ste zadovoljni. Nakon kreiranja sadržaja dostavlja vam se predlog kalendara aktivnosti za naredni period. Praksa je da kalendar aktivnosti, odnosno objava, kreiramo na mesec dana kako bismo imali predvidivu i održivu saradnju. Za sve aktivnosti koje se u međuvremenu trebaju hitno ispratiti i uraditi hitne objave, možete očekivati našu podršku. Sa te strane smo zaista fleksibilni. Ipak, zbog vas i održivosti marketing strategije je važno da hitne objave budu izuzetak, a ne pravilo. Ukoliko se objave rade konstantno danas za danas, ili danas za sutra, to ukazuje na druge organizacione probleme koji mogu stajati na putu uspešnoj digital marketing strategiji. Mi ćemo vam pomoći da u ovakvu situaciju ne dođete. Zbog toga vam pružamo model koji je predvidiv i održiv. Dostavljeni kalendar aktivnosti nije konačan. Vi u svakom momentu možete dati svoje komentare i smernice koje su nam dragocene kako bismo realizovali naše zadatke na način da vi budete zadovoljni. Nakon dostavljenih smernica, izvršenih izmena i odobrenja sadržaja za društvene mreže, takav sadržaj se objavljuje u dogovoreno vreme na predviđenim platformama.

Ono što ja nudim je specifično….

Drago nam je da to čujemo. I u ponudi koja je široko rasprostranjena tražimo specifičnosti i ne tako uočljive prednosti, koje predstavljamo na drugačiji način, kako bismo je izdvojili iz mora drugih. Ukoliko vi već imate specifičnu ponudu, bilo da su u pitanju proizvodi, njigov kvalitet, materijal, način proizvodnje, ciljne grupe, jedva čekamo da čujemo više o tome. Vaša ponuda ima nešto jedinstveno, naš je zadatak da vam pomognemo da ona dopre do pravih ljudi. Možemo vam pomoći da vaš brend učinimo popularnim, da ostvarite željenu prodaju i da vaš biznis brže raste.

Ko odgovara na komentare i poruke?

Community manager koji je zadužen za vaš brend se najpre upoznaje sa vašom ponudom i njenim specifičnostima, na osnovu materijala koji ste nam dostavili koji je relevantan i ažuriran. Naša agencija odgovara na pitanja koja koja ne zahtevaju ekpertizu u vašoj oblasti da bi se na pitanja tačno odgovorilo. Takva pitanja su najčišća, na primer: koja je cena, gde se može kupiti, gde se može pogledati proizvod, pomoć u vezi pronalaženja proizvoda na sajtu, koji je materijal u pitanju, koji je sastav proizvoda, koliko se puta koristi, kako se održava… Ni u jednom momentu naša agencija neće dati pratiocima informaciju koja je neproverena, netačna, koja bi predstavljala neku slobodnu procenu situacije. Ukoliko dobijemo bilo kakva pitanja koja zahtevaju posebnu stručnost i ekspertizu iz vaše oblasti, ukazujemo vam na takav komentar ili poruku i odgovaranje prepuštamo vama. Community manager redovno proverava poruke i komentare na vašoj stranici. Odovaranje se vrši u roku od svega nekoliko sati, a krajnji rok za odgovaranje je jedan dan. Ukoliko vam je bitno da se ažurnije obavlja odgovaranje, naravno da ćemo se u potpunosti prilagoditi vašim potrebama. Ono što bi Vam sigurno značilo jeste i informacija da na komentare i poruke odgovaramo i vikendima i praznicima.

Ko i kako određuje budžet za oglašavanje?

Ukoliko imate predviđen budžet za oglašavanje to je dobra polazna osnova. Mi vam u tom slučaju možemo dati procenu rezultata imajući u vidu šta je cilj reklamiranja. Ukoliko je u pitanju brand awareness kampanja – koliko bi ljudi moglo da vidi i zapamti vašu reklamu. Ukoliko je u pitanju prodaja – koliku biste mogli prodaju da ostvarite sa predviđenim budžetom. Ukoliko je u pitanju rast stranica – koliko bi vaše stranice mogle da rastu za predviđeni budžet.

Ukoliko ipak nemate predviđen budžet, u tom slučaju nam je polazna osnova koji cilj želite da ostvarite. Koliko želite da ostvarite prodaje, koliko biste želeli ljudi da vidi i zapamti vaš brend ili konkretan proizvod, koliko želite brzo da vaše stranice rastu. U svakom slučaju, tu smo da vas posavetujemo u vezi budžeta koji ne mora biti fiksan, već se mesečno može prilagođavati vašim ciljevima, mesečnim ili kvartalnim.

Da li dobijam izveštaje o rezultatima?

Poslovanje naše agencije je u potupnosti transparentno. Postoji jasno definisan i dogovoren naš deo za pružanje dogovorenih usluga i budžet koji ste predvideli za sponzorisanje objava. Izveštaji sadrže detaljan prikaz dogovorenih aktivnosti – konkretne objave i reklame, broj objava, vrstu objava. Na ovaj način imate uvid u to da je urađeno tačno ono što je dogovoreno. Takođe, dobijate i informacije o rezultatima koji su ostvareni iz budžeta predviđenog za sponzorisanje objava. Uz izveštaj dobijate i naša tumačenja izveštaja, kao i predloge i smernice za naredni period. Detaljan izveštaj se izrađuje jednom mesečno. Ukoliko je u pitanju kampanja, ili vam je važno da dobijate u kontinuitetu ili u jednom periodu, poseban izveštaj za kraći vremenski period, možete da računate na nas.

Gde se agencija nalazi?

Naša marketinška agencija je iz Novog Sada. Radimo sa klijentima širom Srbije i sveta. Najveći broj naših klijenata je iz Beograda i inostranstva. Mislite da smo daleko? Za nas klijenti kažu da imaju osećaj kao da radimo zajedno sa njima u firmi. U svakom momentu smo vam dostupni telefonom, mejlom, porukom, kako god vam je lakše. Na klik smo od vas gde god se nalazili. Sastanke obavljamo kako god vama više odgovara – uživo ili putem Zoom-a.

Šta trebam da uradim da bih zakazao/lo besplatne konsultacije sa vašom agencijom u vezi svog biznisa?

Najpre je potrebno da nas kontaktirate kako god je vama lakše – pozivom na telefon, putem mejla ili kontakt forme. Ovim putem nam dajete ukratko najbitnije informacije – koji je biznis u pitanju, naziv, web sajt kako bismo mogli da se bolje upoznamo, šta su vaši ciljevi i gde vidite svoj biznis u narednom periodu. Nakon razmene osnovnih informacija sa vaše i naše strane, zakazujemo neobavezujuće besplatne konsultacije. Jedva čekamo da čujemo više o vašem biznisu i vašoj ponudi. Zaista smo posvećeni svom poslu i volimo ono što radimo.

Kako i gde se održavaju sastanci?

Sa klijentima imamo redovne sastanke u tempu koji se dogovorimo. Jednom mesečno ili više puta mesečno. Sastanke održavamo uživo u Novom Sadu ili Beogradu, ili putem Zoom-a, kako god je vama lakše. Ono što je takođe bitno jeste da smo vam uvek dostupni i van redovnih sastanaka. Uvek se možete sa nama konsultovati u vezi bitnih stvari, od nas očekivati predloge aktivnosti, ideje, akcije – sve što je potrebno da zajedno ostvarimo vaše ciljeve.

Da li cena vaših usluga odgovara mom budžetu?

Kada razmatrate različite ponude, osim broja objava koje biste dobili za određenu cenu, morate uzeti u obzir i sledeće stvari: kakav ćete dizajn dobiti, da li možete očekivati predloge aktivnosti i ideje, da li vam je marketing agencija u potpunosti posvećena, da li vam je i koliko dostupna agencija, da li može odgovoriti na povremene hitne aktivnosti koje je potrebno ispratiti, koliko ima znanja i iskustva u puštanju reklama u koje ulažete, kakve rezultate možete očekivati… Dakle, ukoliko vam je potrebna agencija koja će mesečno samo objavljivati određeni broj objava, onda možete izabrati najpovoljniju ponudu. Ipak, mi smatramo da su objave sredstvo za ispunjenje drugih marketinških i prodajnih targeta, a ne cilj sam po sebi. Morate proceniti da li je ono što se čini povoljnije za vas zaista i jeftinije? Da li vam se više isplati da uložite novac u jeftiniju ponudu, da nemate željenu prodaja, da vaše stranice ne rastu a vreme prolazi. Ili da uložite u vaš biznis koliko treba, a da ostvarite prihode koje očekujete i da vaš biznis brže raste. Morate proceniti da li je ono što se čini da je povoljnije, zapravo za vaš biznis skuplje. Bez obzira da li ćemo imati prilike da sarađujemo, ovo je naš savet vama kako da izaberete agenciju sa kojom možete ostvariti svoje ciljeve.

Da li je saradnja sa Vama uslovljena?

Kod nas važi pravilo saradnje bez uslovljavanja. Zašto je to vama bitno? Na početku saradnje sa našim klijentima potpisujemo ugovor u kome su predviđena prava i obaveze Vaše firme i naše agencije. Odnosno, šta je dogovoreno da se uradi, na primer: broj objava, vrsta objava, odgovoranje na komentare i poruke, puštanje reklama i brojne druge stvari, kao i Vaše ulaganje u naše usluge. Ono što je najbitnije jeste da saradnja traje dok postoji poverenje i dok su obe strane zadovoljne. Nema uslovljavanja, nema plaćanja penala u slučaju prekida ugovora. U svakom momentu možete jednostrano raskinuti ugovor. Da, toliko smo sigurni u ono što radimo. Nećemo vam obećati ništa što ne možemo ispuniti, nećemo vam ništa “prodati” ili “uvaliti”, a zatim vas zatvoriti ugovorom u saradnju koja vam ne odgovara. Ovako nešto je u potpunosti protivno svemu u šta verujemo – a to je da je digitalni marketing efikasan i da daje rezultate.

Šta vas izdvaja od drugih agencija?

Naši klijenti kao razloge saradnje sa nama posebno navode našu posvećenost njima i njihovim ciljevima, dostupnost, ideje i kreativnost, poštovanje rokova i što je najvažnije – rezultate – imaju željenu prodaju, rast prihoda, rast stranica na društvenim mrežama i popularnost brenda. Ako bismo mi morali da izdvojimo dve stvari po kojima smatramo da se posebno ističemo to bi bile: znanje i kreativnost. Naš marketing tim je sačinjen od pažljivo izabranih ljudi koji su profesionalci. Naša agencija se usavršava isključivo na najprestižnijim inostranim svetskim platformama i seminarima i poseduje sertifikacije najprestižnijih svetskih platformi za oglašavanje kao što su Facebook, Google, Amazon – kao potvrdu kvaliteta i stručnosti naše agencije.

Imate još pitanja, a niste pronašli odgovor? Sigurni smo da vam možemo pomoći.

Spremni ste da Vaš biznis brže raste?

Bićemo iskreni kao i uvek. The Choice marketing agencija nije za svakoga najbolje rešenje. Biznisi koji sa nama imaju najbolje rezultate su:

 • Oni koji imaju ambiciozne ciljeve i spremni su da promene način na koji trenutno rade marketing
 • Oni koji do sada nisu imali očekivan odnos uloženog novca u digitalni marketing i ostvarenih prihoda
 • Oni koji nisu uspevali da popularizuju svoj brend i stranice su im sporo rasle

Da li i vi imate ovakve izazove? Ukoliko želite da Vaš biznis brže raste možete nam poslati upit, bez obaveza. Želimo da razgovaramo kako Vam možemo pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Ili ukoliko Vam je lakše možete nas kontaktirati na telefon: 062 15 633 15

  Ako imate još neko “zašto”
  mi imamo zato

  Evo zbog čega naši klijenti obožavaju da rade LinkedIn marketing sa nama:

  Posvećen marketing tim

  Naši klijenti za nas kažu da imaju osećaj da radimo zajedno sa njima u kompaniji. Naš marketing tim je posvećen ostvarenju vaših poslovnih ciljeva.

  Transparentnost

  U svakom momentu imate uvid u to kako se koristi novac koji ste predvideli za oglašavanje. Imate uvid u ulaganje i postignute rezultate. Kreiraju se redovni izveštaji kampanja.

  Rezultati

  Naš marketing tim kreira personalizovanu marketing strategiju imajući u vidu ciljeve koje vi želite da ostvarite.

  Kreativan tim

  Nemate dovoljno ideja, znanja ili vremena da se u potpunosti posvetite marketingu? Naš marketing tim je neiscrpan izvor ideja sa ciljem kreiranja kampanja koja će generisati veću vidljivost, pažnju i vaše poslovne prihode.

  Znanje

  Naš LinkedIn marketing tim se konstantno usavršava isključivo u inostranstvu na najprestižnijim platformama za oglašavanje i konferencijama.

  Iskustvo

  Imamo dragoceno višegodišnje iskustvo u digitalnom marketingu. Sa nama nema lutanja, avanturizma, razočarenja. Nudimo vam testirana i proverena rešenja koja daju rezultate.

  Naš portfolio uspešnih saradnji

  bosch
  stark
  dijamant
  jaffa
  bosch
  dijamant
  stark
  jaffa