Scroll Top

Sve što vam je potrebno da vaš biznis brže raste!

TikTok marketing
koji daje rezultate

Izaberite The Choice kao svoju digital marketing agenciju i pozicionirajte svoj brend na novoj platformi koja je osvojila srca više od milijardu ljudi. Kreiramo proverenu TikTok marketing strategiju i sadržaj koji će učiniti vaš brend viralnim.

Želite popularnost i prodaju na TikTok-u?

Zamislite da Vaš brend zabavlja, edukuje i inspiriše Vašu lojalnu publiku svakoga dana i to bez ulaganja u reklamu. Da, može!

Brand Awareness

Ako ste se pitali kada je vreme da počnete da gradite TikTok strategiju, odgovor je: SADA. Iskoristite priliku za brži rast vaše stranice dok TikTok ne ograniči domet objava i oglašavanje ne postane znatno skuplje.

Go Viral

Znamo kako da osvojite srca digital-native generacije Z. To su oni sa veoma malom pažnjom, koji biraju kada i gde će ostvariti interakciju sa vašim brendom i sa hiljadu opcija ispod prsta – na klik.

Influenser strategija

Boostovanje vidljivosti kroz saradnju sa influenserima koji će dodatno popularizovati Vaš brend. Predlažemo najrelevantnije influensere za vaš biznis, kontaktiramo ih i vršimo monitoring za vreme trajanja kampanje.

Efikasna TikTok marketing strategija

Gledate kako drugi dobijaju hiljade i hiljade pregleda na TikTok-u, dok se kod Vas ništa ne dešava? Smatrate da Vaš brend vredi i zaslužuje više? Za Vas kreiramo kompletnu TikTok marketing strategiju koja će Vam obezbediti sigurno mesto u TikTok zajednici.

Imate mali broj pregleda i stranica vam je pasivna.

Obezbeđujemo Vam veliki broj pregleda i viralan sadržaj..

Vaš sadržaj nije kreativan i zanimljiv.

Kreiramo sadržaj koji će Vaša ciljna grupa na TikTok-u obožavati.

Nemate dovoljno ideja i kreativnosti?

Naš marketing tim je neiscrpan izvor ideja

Ne uspevate da pratite trendove

Primenjujemo najnovije trendove koji popularizuju Vaš brend

Osećate da nemate adekvatnu marketing podršku?

U nama imate pouzdanog partnera koji Vam je posvećen.

Ovo su ozbiljni indikatori da je Vaša TikTok marketing strategija neefikasna. Online svet se brzo menja i biznisi koji ne uspevaju da uhvate korak sa trendovima brzo budu zaboravljeni.

Stotine naših klijenata je pre Vas bilo u istoj situaciji. Vreme je da sada i Vi uživate dok pobeđujete. Svaki dan.

Promovišite Vaš Brend sa Stilom

Kreiramo video sadržaj koji će Vam omogućiti da ostvarite bolje poslovne rezultate i ostavite utisak autoriteta i lidera.

Naš portfolio uspešnih saradnji

bosch
stark
dijamant
jaffa
bosch
dijamant
stark
jaffa

TikTok marketing reklamiranje

Magnetišemo kupce i podstičemo tražnju. Sa nama Vaš budžet za reklamiranje postaje ulaganje, a ne trošak.

Ova vrsta oglasa prikazuje se preko celog ekrana prilikom pokretanja aplikacije – pre nego što dođete do „For you“ stranice. Tu vas čeka jedan kratak oglas u vidu statične slike od 3 sekunde ili kratkog videa od 3-5 sekundi. Odredišna destinacija vašeg oglasa može biti stranica brenda, Hashtag izazov ili čak stranica vašeg sajta. Ove kampanje služe za podizanje svesti o brendu. Treba imati u vidu da se ovakav oglas u okviru jedne kategorije jednom korisniku može prikazati samo jednom dnevno, što automatski znači da je ovo skuplji tip oglasa, a koristi se za maksimalan reach.

Ovo je vrsta oglasa koja se razlikuje od Brand Takeover-a po tome što traje duže. Ovi oglasi pojavljuju se u video formatu u trajanju od 60 sekundi i služe tome da najefikasnije targetiraju ciljanu publiku. Placement ovog oglasa je mesto koje će korisnik prvo pogledati i to će biti korisnik za kog TikTok veruje da ima najveću verovatnoću da ostvari interakciju sa Vašim brendom. TopView oglasi su savršeni i za brand awareness jer garantuju izuzetno veliki broj prikaza.

Ovi oglasi su najsličniji oglasima na Facebooku i Instagramu i oni se prikazuju na „For you“ stranici. Trajanje oglasa može biti do 60 sekundi iako je optimalno vreme trajanja 15 sekundi zbog boljeg efekta. Ovaj tip oglasa uklopljen je tako da ga korisnik neprimetno prihvati tokom svog dnevnog skrolovanja. Ova vrsta oglašavanja je idealna za postizanje vidljivosti i pozivanje korisnika na akciju jer postoji CTA odeljak koji možete da koristite da preusmerite ljude na određenu web stranicu ili Hashtag izazov.

Čuli ste kako su TikTokeri uvučeni u kreiranje viralnog sadržaja koji prati određeni hashtag? Da, da. Ovaj format lako podstiče korisnike da generišu sadržaj. Radi se o aktivnom učestvovanju uz brendirani hashtag. Sadržaj se nakon kreiranja smešta na „Hashtag challenge“ stranicu i na taj način drugi korisnici mogu lakše da ga pronađu. Dakle, kao korisnik možete pokrenuti „hashtag izazov“ tako što ćete kreirati video i izabrati adekvatnu muziku, a zatim izazvati pratioce da svemu tome daju svoj „touch“. Izazovi mogu biti kreirani organski, a za veću šansu da izazov postane viralan, koristi se sponzorisanje izazova koje omogućava brendovima da se njihova stranica pojavi na Explore feedu šest dana – čime im se pruža maksimalan doseg i engagement.

Čuli ste za Instagram filtere? Branded Effect predstavljaju TikTok filtere i specijalne efekte koje korisnici mogu da naprave kako bi angažovali publiku i koristili ih na sopstvenom feedu. Od kreativnih filtera za lice do animiranih objekata, brendovi mogu pustiti mašti na volju koristeći pametne telefone. Postoji mogućnost kreiranja 2D, 3D i AR.

Filteri omogućavaju kreativnu promociju proizvoda ili usluga brenda i čine lakšim razmatranje kupovine od strane potencijalnih kupaca s obzirom na to da postoji mogućnost da im kroz filtere npr.ponude testiranje proizvoda. Ukoliko je vaš profil kvalifikovan za kreiranje filtera, pomoći ćemo Vam u osmišljavanju cool efekata za viralan sadržaj.

Kao i na Instagramu, na TikToku takođe postoje influenseri sa ogromnim brojem pratilaca. Začudili biste se – čak većim brojem pratilaca nego na samom Instagramu. Oni kreiraju sadržaj u svom ličnom stilu i time inspirišu svoje fanove. Brendovi se mogu udružiti sa influenserima sa kojima gaje uzajamne vrednosti kako bi stekli brand awareness ili dodatno uticali na prodaju. Jako je važno izabrati pravog influensera za saradnju i u tome smo Vam maksimalno na raspolaganju.

Kako izgleda saradnja sa nama

Bilo da je Vaš cilj veća prodaja, pozicioniranje brenda ili brži rast pratilaca, u tome Vam može pomoći naš iskusan marketing tim.

Definišemo jasan put do uspeha

Na prvom sastanku ćemo saslušati koji su vaši izazovi i ciljevi. Zatim, naš TikTok marketing tim kreira digital marketing strategiju koja odgovara vašem biznisu. Pobrinućemo se da poruke koje šaljemo budu upućene pravim ljudima u pravo vreme na pravim platformama za oglašavanje.

Idejama oživljavamo vaš brend

Kombinujemo strateška i kreativna rešenja kako bismo vaš biznis izdvojili od vaših konkurenata. Naš cilj je da povećamo brand awareness i vašu prodaju kreirajući sadržaj visokog kvaliteta – vizuale, video objave i animacije, kroz precizno upućene poruke vašoj ciljnoj grupi.

Vaš biznis brže raste

Pomažemo vam da proširite vaš biznis, bez obzira da li ste mala, srednja ili velika kompanija, uzimajući u obzir vašu ciljnu publiku i vašu specifičnu ponudu. Oglašavamo na platformama najboljim za vaš biznis, merimo i analiziramo svaku reklamu i dostavljamo vam detaljne izveštaje.

Najčešća pitanja

Ovde ćete pronaći većinu odgovora na vaša pitanja u vezi TikTok reklamiranja.

Postavljamo na TikTok, a nemamo preglede, zašto?

Potrebno je osmisliti adekvatnu marketing strategiju za društvenu mrežu koja eksponencijalno raste. To znači da se svakim danom menja i prilagođavanje istoj se vrši na dnevnom nivou. Budite uvereni da će Vam naš tim svakog meseca davati nove predloge za dostizanje ciljeva preko ove platforme.

Da li ja treba da vam dostavljam videe ili ih sami kreirate?

Ukoliko se tako dogovorimo – naša agencija osmišljava kompletan sadržaj za TikTok. To podrazumeva osmišljavanje teme videa, snimanje ili produkciju videa, editovanje na samoj aplikaciji, primenu najadekvatnijih alata za dostizanje viralnosti, kao i samo objavljivanje videa.

Da li je potrebno da ja postavljam sadržaj ako vas angažujem?

Nije potrebno da postavljate niti da brinete o sadržaju. Jedini Vaš zadatak jeste da saslušate naše predloge i pokušate da se prilagodite primeni trending ideja na Vaš proizvod ili uslugu.

Ko osmišljava teme za sadržaj na TikTok-u?

Predloge tema video sadržaja daje nekoliko naših stručnjaka. Konstantno pratimo trendove i primenjujemo sve što je viralno na Vaš biznis.

Ko pronalazi, predlaže i kontaktira influensere?

Naš marketing tim se posvećuje istraživanju influesera sa najadekvatnijim sadržajem koji odgovaraju principima Vašeg brenda. Potom ih kontaktiramo i dogovaramo saradnju, dok sve što je potrebno da Vi uradite jeste da potvrdite sa kim želite da sarađujete.

Imate još pitanja, a niste pronašli odgovor? Sigurni smo da vam možemo pomoći.

Spremni ste da Vaš biznis brže raste?

Bićemo iskreni kao i uvek. The Choice marketing agencija nije za svakoga najbolje rešenje. Biznisi koji sa nama imaju najbolje rezultate su:

 • Oni koji imaju ambiciozne ciljeve i spremni su da promene način na koji trenutno rade marketing
 • Oni koji do sada nisu imali očekivan odnos uloženog novca u digitalni marketing i ostvarenih prihoda
 • Oni koji nisu uspevali da popularizuju svoj brend i stranice su im sporo rasle

Da li i vi imate ovakve izazove? Ukoliko želite da Vaš biznis brže raste možete nam poslati upit, bez obaveza. Želimo da razgovaramo kako Vam možemo pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Ili ukoliko Vam je lakše možete nas kontaktirati na telefon: 062 15 633 15

  Ako imate još neko “zašto”
  mi imamo zato

  Evo zbog čega naši klijenti obožavaju da rade TikTok marketing sa nama:

  Posvećen marketing tim

  Naši klijenti za nas kažu da imaju osećaj da radimo zajedno sa njima u kompaniji. Naš TikTok marketing tim je posvećen ostvarenju vaših poslovnih ciljeva.

  Transparentnost

  U svakom momentu imate uvid u to kako se koristi novac koji ste predvideli za oglašavanje. Imate uvid u ulaganje i postignute rezultate. Kreiraju se redovni izveštaji kampanja.

  Rezultati

  Naš marketing tim kreira personalizovanu marketing strategiju imajući u vidu ciljeve koje vi želite da ostvarite.

  Kreativan tim

  Nemate dovoljno ideja, znanja ili vremena da se u potpunosti posvetite marketingu? Naš marketing tim je neiscrpan izvor ideja sa ciljem kreiranja kampanja koja će generisati veću vidljivost, pažnju i vaše poslovne prihode.

  Znanje

  Naš marketing tim se konstantno usavršava isključivo u inostranstvu na najprestižnijim platformama za oglašavanje i konferencijama.

  Iskustvo

  Imamo dragoceno višegodišnje iskustvo u digitalnom marketingu. Sa nama nema lutanja, avanturizma, razočarenja. Nudimo vam testirana i proverena rešenja koja daju rezultate.