Scroll Top

5 ključnih razloga da angažujete digital marketing agenciju

Sigurno prepoznajete da postoji puno prostora za unapređenje marketinških aktivnosti Vaše kompanije. Ipak, svesni ste da je to moguće samo ukoliko se tome ozbiljno neko posveti.
Bilo da je Vaš marketing menadžer prezauzet drugim obavezama u kompaniji, ili nemate osobu zaduženu za marketing u svojoj kompaniji, potrebna Vam je profesionalna podrška u razvoju brenda i prepoznatljivosti kompanije. Dajemo Vam nekoliko tema za razmišljanje i razloga zašto je digital marketing agencija najbolji izbor.

1. Digital marketing agencija – Spektar usluga

Iza svakog uspešnog brenda stoji pouzdan i posvećen rad digital marketing agencije.

Kompanije danas ne mogu lako držati tempo koji im tržišna utakmica nameće.

Od zaposlenog na poziciji marketinga se očekuje znanje iz najrazličitijih oblasti marketinga što je gotovo nemoguće. Uz to, takva osoba je često zatrpana zadacima koji nisu u neposrednoj vezi sa marketingom, a očekuju se rezultati na svakom polju.

Tržište je danas sve dinamičnije i potrebe kompanija u oblasti marketinga se vrlo retko mogu svesti na pojedinačnu aktivnost.

Uglavnom su kompanijama potrebne najrazličitije usluge, od dizajna promotivnog materijala, brendiranja, izrade sajtova i internet prodavnica, održavanje sajta, SEO optimizacija, oglašavanje na Google pretraživaču, oglašavanje na društvenim mrežama, video produkcija…
Gotovo da ne postoji kompanija koja interno može pokriti ovakav spektar usluga.

Upravo je rešenje u outsourceovanju marketinške agencije koje danas praktikuju sve uspešne kompanije.

2. Kvalitet usluge

Svaka kredibilna marketinška agencija sa ozbiljnim portfoliom, znanjem i iskustvom, obezbeđuje svojim klijentima najviši stepen kvaliteta usluge. Marketing tim se sastoji iz stručnjaka iz različitih oblasti kao na primer dizajnera, programera, copywritter-a, community menagera, projekt menadžera.

Tržište i trendovi se brzo menjaju, konkurencija brzo uči, marketinške tehnike i alati koji su juče važili možda danas ne daju predviđene rezultate.

Upravo zato tim eksperata iz marketinške agencije prati sve ove promene i predlaže klijentu sve nove trendove i alate koji daju rezultate.

3. Održiva saradnja

Svaka kompanija nastoji da minimizira troškove a maksimizira rezultate. Troškovi zaposlenih su uvek veliki izazov za kompanije, naročito ukoliko ne mogu predvideti održivost obima posla i iskorišćenost radnog vremena zaposlenih.

Angažovanje marketinške agencije u skladu sa trenutnim potrebama kompanije je danas najbolje rešenje i potvrda zbog čega su dominantne uspešne kompanije koje se na to odlučuju.

4. Digital marketing agencija Štedi vaše vreme

Vreme je najdragoceniji resurs za svaku ozbiljnu kompaniju.
Svaki neispunjeni rezultat u kvartalu, udaljava kompaniju od cilja i projekcije gde želi biti za godinu dana.

Za to vreme konkurencija ne spava i ne gubi vreme. Koristi svaku priliku da zauzme svoje mesto na tržištu.

Zbog toga ne gubite vreme i počnite da koristite sve marketinške mogućnosti i alate koji će Vam omogućiti ostvarenje cilja Vaše kompanije, pozicioniranje na tržištu i konkurentsku prednost.

5. Štedite novac

Vrlo često kompanije upadaju u zamku i delegiraju zaduženja iz oblasti digitalnog marketinga osobama unutar firme koje nisu za to stručno osposobljene, ili osobama koje rade samostalno i nemaju registrovanu marketinšku agenciju i slično. Digital marketing agencija rešava taj problem.

Tada se budžet koji je predviđen za reklamiranje troši na neefikasan način. Reklame su skuplje I manje ljudi vidi Vašu reklamu, ukoliko se ne definiše precizno ciljna grupa nećete doći do svojih klijenata, ukoliko se reklame ne optimizuju neće davati najefikasnije rezultate, a broj upita za Vaše proizvode ili usluge će biti zanemarljiv, kao i broj poziva, porudžbina i slično.

Digitalni marketing Vam omogućava da u odnosu na tradicionalne vidove oglašavanja kao np. tv reklame, novine, radio, ostvarite rezultate brže i za manje sredstava.

Digitalni marketing daje najbolje rezultate ukoliko ga planiraju i implementiraju stručnjaci iz ove oblasti.

Ukoliko je Vašoj kompaniji potrebna profesionalna podrška u oblasti digitalnog marketinga, naša agencija nudi usluge iz oblasti:

  • Izrada Web sajta i Internet prodavnice
  • Optimizacija sajta za pretraživače (SEO)
  • Google Oglašavanje (Google pretraga, Google baneri, YouTube)
  • Facebook, Instagram, LinkedIn marketing
  • Video produkcija
  • Dizajniranje
  • Kursevi Digitalnog marketinga

Uvek je pravo vreme da uradite pravu stvar za Vašu kompaniju. Ne čekajte i već danas zakažite sastanak sa našim marketing stručnjacima putem telefona 062 15 633 15.

Biće nam drago da svojim marketinškim rešenjima pomognemo ostvarenju ciljeva Vaše kompanije.