Scroll Top

Video produkcija

JEDVA ČEKAMO DA
ISPRIČAMO VAŠU PRIČU

Video reklama za vaš proizvod? Korporativni video? Event video? Da. Da. Da.
Dovoljno je da poželite, a video produkcija je naš zadatak.

Želite veću online prodaju?

Brži rast pratilaca? Bolju prepoznatljivost brenda?
Zašto ne sve zajedno!

Da se bolje upoznamo

Pogledajte neke primere naše video produkcije za najpoznatije
domaće i svetske brendove.

Kako radimo?

Spremili smo direktorsku fotelju za snimanje za vas. Zavalite se i uživajte.
Ceo proces video produkcije možemo uraditi mi – od ideje, snimanja,
do postprodukcije – editovanja videa.
1

Slušamo vas

Želimo da čujemo vašu inicijalnu ideju i cilj. Kako želite da se predstavite? Koju želite poruku da prenesete putem video reklame? Šta je vama važno da kažete? Šta je vašim kupcima važno da čuju?
Uopšte ne treba da vas brine što nemate tačnu ideju. Da imate bavili biste se video produkcijom. Je li tako? Važno je samo da dobijemo osnovne smernice od vas. Naši ste od ideje do realizacije.

2

Oluja ideja

Naš marketing tim osmišljava kako da na interesantan i kreativan način predstavi vašu ponudu i prenese poruku sa kojom će se vaši pratioci poistovetiti. Da, to sam ja! Želim da budem deo toga! Ovakva reakcija klijenata i njihovih kupaca su potvrda da radimo baš onako kako očekuju.

3

Akcija!

Kako smo rekli. Od ideje do realizacije. Koristimo profesionalnu video opremu, najbolju audio opremu, visoko kvalitetnu rasvetu. Sve što ćete videti i što će biti važno za samo snimanje. Ipak, vaši klijenti će od svega toga videti samo krajnji proizvod – video za vašu kampanju. Zbog toga poseban fokus stavljamo na vašu priču, emocije koje želimo da izazovemo, kako da vas zapamte i požele.

Želimo da i vaš biznis uvrstimo u naš portfolio uspešnih saradnji

Vodeći svetski brendovi

bosch

Mali, srednji, veliki biznisi i ambiciozni brendovi

stark
dijamant

Šta uključuje video produkcija?

Video produkcija obuhvata celokupan proces pravljenja video snimka, od osmišljavanja ideje i pisanja scenarija, zatim snimanja, editovanja i obrade video snimka. Kao rezultat dobijate vrhunski video koji ćete sa ponosom predstaviti potencijalnim poslovnim partnerima i klijentima.

Scenario

Ideja kako će snimak nakon celokupnog procesa izgledati je polazna tačka. Na samom početku od Vas dobijamo inpute koji elementi su obevezni da budu prikazani na snimku, a marketinški aspekt video snimka osmišljavamo mi ili zajedno sa Vama.

Snimanje videa

Snimanje se vrši profesionalnom opremom u Full HD rezoluciji, uz korišćenje opreme za stabilizaciju videa i rasvete ukoliko se snima u zatvorenom prostoru sa slabijim osvetljenjem.

Postprodukcija

Nakon snimanja kompletan materijal se obrađuje u programima za obradu video snimaka i početna ideja se vizualizuje. Postprodukcija obuhvata uređivanje i montiranje snimljenog materijala, montažu vizuelnih efekata, obradu i uređivanje zvuka.

Muzika

Instrumentalna melodija u pozadini video snimka je važna jer kod gledalaca ostavlja utisak dinamičnosti i samim tim video čini uzbudljivijim. Koristi se isključivo licencirana muzika koja je dozvoljena za komercijalnu upotrebu.

Modeli

Preporučujemo angažovanje modela za snimanje. Ne želite da na dan snimanja glavni akter video snimka “blokira” kada se uključi kamera.  Savet je da ovaj izuzetno važan segment treba prepustiti osobama koje se time profesionalno bave.

Narator

Naracija (Voice Over) u video snimku predstavlja neizostavan deo u savremenom reklamiranju. Ona pojačava utisak prenošenja poruke jer se poruka prenosi i audio i vizuelno.

Titl

Određeni broj internet korisnika gleda video sadržaj na internetu bez uključenog tona. Stoga je važno obuhvatiti i ove korisnike i pružiti im mogućnost da dobiju poruku putem video snimka. Video snimci sa titlom imaju daleko veću preglednost na društvenim mrežama.

Snimanje dronom

Ukoliko imate priliku da Vaš biznis predstavite iz jedne drugačije perspektive – iz vazduha, ne propustite je. Gledaoci uglavnom očekuju kadrove sa zemlje, iz prvog ili trećeg lica. Snimak dronom daje dodatnu širinu, ozbiljnost i profesionalnost vašem biznisu.

Glavne karakteristike naših profesionalnih video snimaka

  • Jedinstvena predstavljenost kompanije
  • Snimanje profesionalnom opremom
  • Korišćenje opreme za stabilizaciju video snimka
  • Full HD rezolucija video snimkacije
  • Priprema video snimka za TV reklame
  • Priprema video snimka za oglašavanje na internetu, LED bilbordima i sl.
  • Snimanje dronom
  • Nudimo Vam rešenje od ideje do realizacije