Video produkcija ponuda

PREZENTACIJA

PROIZVODA

Odličan izbor za vlasnike biznisa koji žele da predstave ponudu koji se odnosi na prezentaciju proizvoda. Video se sastoji iz scena na kojima predstavljeni proizvodi, njihove karakteristike, benefiti i cene

od 350

Osmišljavanje ideje

Profesionalno fotografisanje

Prezentovanje proizvoda – opis, karakteristike, benefiti, cene

Licencirana muzika

Postprodukcija – Montiranje materijala, vizuelnih efekata i muzike

Trajanje od 1 do 2 min

Video u Full HD rezoluciji

Video prilagođen za puštanje na TV-u u prodajnom objektu i na internetu

KORPORATIVNI

SNIMAK

Najbolji izbor za srednje i velike kompanije koje žele da prikažu svoje poslovne uspehe, dugogodišnji rad, procese unutar kompanije u cilju prezentovanja poslovnim partnerima i klijentima

od 550

Osmišljavanje ideje

Pisanje scenarija

Snimanje profesionalnom opremom

Snimanje dronom

Naracija (Voice Over)

Titl

Komunikacija i pomoć pri izboru modela

Postprodukcija – Montiranje snimljenog materijala, vizuelnih efekata, audio efekata i muzike

Trajanje od 1 do 5 min

Video u Full HD rezoluciji

Prilagođavanje formata imajući u vidu mesto gde se video prezentuje – TV u prostorijama kompanije, internet, video bimovi i sl.

REKLAMNI

SPOT

Predstavite svoj brend kroz reklamu koja će Vas krajnjim potrošačima predstaviti na kreativan i jedinstven način po čemu ćete biti prepoznatljivi

od 750

Osmišljavanje ideje

Pisanje scenarija

Snimanje profesionalnom opremom

Snimanje dronom

Naracija (Voice Over)

Titl

Komunikacija i pomoć pri izboru modela

Postprodukcija – Montiranje snimljenog materijala, vizuelnih efekata, audio efekata i muzike

Trajanje od 15 – 45 sekundi

Video u Full HD rezoluciji

Prilagođavanje formata imajući u vidu mesto gde se video prezentuje – TV, internet i sl.

NAJČEŠĆA PITANJA

Naravno, sajtovi koje pravimo su moderni i napravljeni tako da u budućnosti mogu samo da se nadograđuju, bilo da se radi o standardnom web sajtu ili web shop-u.

Da! Svi sajtovi koje pravimo su responsive, odnosno prilagođeni su mobilnim uređajima, laptopovima, tabletima i desktop računarima. Danas 80% ljudi pretražuje internet putem telefona, te je ovo neizostavan deo naše ponude.

Možete. CMS na kom izrađujemo web sajt je jednostavan za korišćenje i pojednostavljen upravo kako biste mogli sami da ga menjate. Uvek ćete imati dve opcije: možete angažovati naš tim da na mesečnom nivou ili po satu ažurira podatke koji su Vam potrebni, ili da poručite detaljno uputstvo za ažuriranje web sajta kako bi Vam uvek bilo pri ruci i kako ne biste morali da angažujete spoljne saradnike.

Potrebno je da nam dostavite sve materijale koji trebaju da se nađu na sajtu (fotografije, tekstovi). Od momenta kada nam dostavite sve potrebne materijale računamo početak izrade sajta.
Ukoliko nemate tekstove i fotografije, molimo Vas da nam to naglasite kako bismo mogli da Vam damo ponudu za pisanje tekstova i pronalaženja fotografija.

Plaćanje se vrši 50% unapred, a 50% najkasnije sedam dana nakon izrade sajta. Avans tražimo iz razloga da bismo videli da ste ozbiljni, te kako bismo se osigurali da će utrošeno vreme za dizajn sajta biti plaćeno.

POZOVITE NAS I ODMAH ZAKAŽITE SASTANAK:

možete nas odmah pozvati klikom na dugme