Vizuelni identitet

Vizuelni identitet

Originalnost, jedinstvenost i praktičnostVizuelni identitet predstavlja kompletno grafičko rešenje i lice i naličje svake kompanije. Sastoji se iz mnoštva elemenata, od kojih su ključni: logo, vizit karta i memorandum.

Dovoljno je znati samo da je identitet skup osobina po kojima je određena kompanija prepoznatljiva. Njome se ona predstavlja na tržištu, kreira i razvija sopstveni brend. Naš tim vam je na raspolaganju za dole navedene usluge:

Logo dizajn

Dizajn vizit karti

Dizajn memoranduma

Dizajn flajera, plakata i prospekata

Dizajn cenovnika

Dizajn olovki

Dizajn poslovnih planera

Dizajn diploma i zahvalnica

Dizajn menija

Dizajn majica

Dizajn pozivnica i čestitki

Brendiranje podmetača za čaše

Brendiranje izloga

Dizajn Roll-up-ova

Brendiranje kalendara

Dizajn uniformi

Dovoljno je znati samo da je identitet skup osobina po kojima je određena kompanija prepoznatljiva. Njome se ona predstavlja na tržištu, kreira i razvija sopstveni brend.

Zašto su pojedini brendovi kao što su Intercontinental, Hilton International ili Marriot tako uspešni? Zato što su, pored dobre usluge i profesionalizma, prepoznatljivi. Privlačan vizuelni identitet može pomoći vašoj kompaniji da bude uspešnija!

Na tržištu postoji mnoštvo uspešnih brendova, ali i onih koji svoje ime tek grade. Kako biste bili konkurentniji na tržištu, vizuelni identitet Vaše kompanije mora biti unikatan, privlačan, drugačiji. On može biti sasvim jednostavan, ali je pre svega jako važno da je unikatan.

Naš tim iskusnih profesionalaca u kreiranju vizuelnog identiteta za mnoge svetske firme, kreiraće za Vas kompletan korporativni identitet na osnovu koga ćete biti prepoznatljivi na tržištu i na osnovu koga ćete ostaviti jak utisak na svoje buduće klijente/kupce proizvoda i usluga.

Saradnja sa nama doneće Vam više nego što ste očekivali i obezbediće Vašoj kompaniji prepoznatljivost na tržištu i različitost u odnosu na konkurenciju.

    Ime i prezime (obavezno)

    Email (obavezno)

    Kontakt telefon (obavezno)

    Vaša poruka (molimo upišite za koju ste uslugu zainteresovani)